Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Λογικά» φαβορί στο «Νησί»…

«Λογικά» φαβορί στο «Νησί»…

Milton Keynes Dons v Burnley - Sky Bet Championship - Stadium:mkΜπορεί να το περιγράψει κανείς και ως… αναγκαίο κακό, αφού τα σετ αποδόσεων προσαρμόζονται στο κίνητρο κάθε ομάδας.

Η Μπέρμιγχαμ έχει αποχαιρετήσει την προοπτική να παίξει στα πλέι οφ, ενώ η Μπέρνλι μάχεται για την απευθείας άνοδο και απειλείται από την Μπράιτον.

Δεν περιμέναμε διαφορετική απόδοση στο «διπλό». Το ίδιο συμβαίνει και με τον «άσο» στο Κάρντιφ – ΚΠΡ. Η Κάρντιφ σκοπεύει να εξαντλήσει τις ελπίδες της για την έκτη θέση και τη συμμετοχή στα πλέι οφ. Η ΚΠΡ έχει ξεμείνει από στόχους εδώ και αρκετό καιρό.

Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ: Την περασμένη Τρίτη, η Τζίλιγχαμ έχασε εντός έδρας από τη Γουόλσολ και πρέπει να είναι προσεκτική στα ματς που απομένουν, ώστε να μην βρεθεί εκτός των θέσεων των πλέι οφ.

Απέναντι στην αδιάφορη βαθμολογικά Πορτ Βέιλ, έχει την ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες (και παράλληλα προσβλέπει σε απώλεια βαθμών της Μπάρνσλεϊ). Η Πορτ Βέιλ προέρχεται από νίκη, όμως πριν από το παιχνίδι με την ουραγό και υποβιβασμένη Κρου αγνοούσε τη νίκη επί 4 αγωνιστικές, έχοντας συλλέξει σε αυτές 1 βαθμό. Στα υπόψη ο «άσος».

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (17.00) 1055 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ- ΜΠΕΡΝΛΙ 2  (1,95)
ΣΑΒ. (17.00) 1058 ΚΑΡΝΤΙΦ – ΚΠΡ 1  (1,91)
ΣΑΒ. (17.00) 1039 ΤΖΙΛΙΓΧΑΜ – ΠΟΡΤ ΒΕΪΛ 1 (1,98)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.