Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ολλανδία: Βάλβαϊκ και… γκολ!

Ολλανδία: Βάλβαϊκ και… γκολ!

Striped Red, White, and Blue TricolorΣτην προτελευταία αγωνιστική βρίσκεται η Β’ Ολλανδίας και ελάχιστα μένουν να καθοριστούν.

Πρωταθλήτρια είναι η Σπάρτα Ρότερνταμ, ενώ οι ομάδες που θα παίξουν στα πλέι οφ είναι οι Φένλο, Μπρέντα, ΦΚ Αϊντχόφεν, ΓκόουΑχέντ, Έμεν, Φόλενταμ, Μάαστριχτ και Αλμίρε.

Το μόνο που μένει να καθοριστεί είναι το σε ποιες θέσεις θα τερματίσουν οι ομάδες, ώστε να βγουν τα ζευγάρια και το ποια ομάδα θα έχει πλεονέκτημα έδρας στα «διπλά» ματς (παίζει τη ρεβάνς στην έδρα της).

Στην αναμέτρηση Μπρέντα – Αλμίρε η γηπεδούχος διεκδικεί τη 2η θέση (είναι στο «-3» από τη Φένλο) και παράλληλα να βελτιώσει τη διαφορά τερμάτων, σε περίπτωση ισοβαθμίας.

Η Αλμίρε μετρά 8 νίκες στα 9 τελευταία, εντυπωσιακή η πρόοδός της, θα βρεθεί άλλωστε στα πλέι οφ ανόδου. Κρατάμε τα γκολ (Οver 3,5). Την ίδια επιλογή θα κάνουμε και στο ΦορτούναΣίταρντ – ΓκόουΑχέντ.

Βαθμολογικά αδιάφοροι οι γηπεδούχοι, ενώ η ΓκόουΑχέντ πολύ δύσκολα θα χάσει την 5η θέση, περιμένουμε ματς με ρυθμό και αρκετά τέρματα.

Κλείνουμε με μια «βόμβα». Σε φιάσκο εξελίχτηκε η χρονιά για την Ντεν Μπος, αφού είχε ως στόχο να μπει στα πλέι οφ, αλλά σε κανένα σημείο δεν έδειξε την απαιτούμενη σταθερότητα ώστε να τη διεκδικήσει με αξιώσεις. Μετρά 5 ήττες στα 6 τελευταία παιχνίδια. Αντιθέτως η Βάλβαϊκ κάνει εξαιρετικό β’ γύρο, ηττήθηκε μόνο από τις Φένλο (2η), ΦΚ Αϊντχόφεν (4η) στα 9 τελευταία, «ξεκόλλησε» από την τελευταία θέση, ενώ στην τελευταία αγωνιστική άξιζε να κερδίσει τον ΓιονγκΆγιαξ (0-0). Οι αποδόσεις δεν είναι αντιπροσωπευτικές της εικόνας των ομάδων στα τελευταία παιχνίδια.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΠΑΡ. (21.00) 2063 ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΒΑΛΒΑΪΚ (3,70/3,60)
ΠΑΡ. (21.00) 2066 ΦΟΡΤ. ΣΙΤΑΡΝΤ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ OVER 3,5 (2,40)
ΠΑΡ. (21.00) 2070 ΜΠΡΕΝΤΑ – ΑΛΜΙΡΕ OVER 3,5 (1,85)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.