Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Καλές σχέσεις και «κίνητρο» δείχνουν «άσο»!

Καλές σχέσεις και «κίνητρο» δείχνουν «άσο»!

stock-footage-a-beautiful-loop-argentina-flagΤην περασμένη αγωνιστική στην Αργεντινή σημειώθηκαν 17 γκολ σε 15 ματς! Τα Under «κυριάρχησαν» (13), ενώ σημειώθηκαν 6 «0-0». «Τι ντροπή!», ανέφερε υποτιμητικά η «Ole» αδιαφορώντας για το γεγονός ότι το περασμένο Σαββατοκύριακο διεξήχθησαν 8 τοπικά ντέρμπι, και ήταν λογικό στα παιχνίδια να επικρατήσει η δύναμη και η «σκοπιμότητα».

Λογικά, από την αυτή εβδομάδα, θα επιστρέψουμε στους κανονικούς… ρυθμούς. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα… χτυπάμε «τυφλά» στα Over. Τουναντίον.

Θα «κυνηγήσουμε» τα γκολ σε 2 ματς. Στο Αλντοσίβι – Ουνιόν, καθώς αμφότερες έχουν «σωθεί» και παίζουν επιθετικά. Και στο Τέμπερλεϊ – Ατλέτικο Τουκουμάν, επειδή η γηπεδούχος έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη και η φιλοξενούμενη από τη στιγμή που… σώθηκε παίρνει ρίσκα στα παιχνίδια της.

Δεν υπάρχουν αγωνιστικά επιχειρήματα για να στηρίξουμε τον «άσο» στο Αρχεντίνος – Μπόκα.

Ομως θα ρισκάρουμε, στηριζόμενοι στις καλές σχέσεις των δύο συλλόγων, στο γεγονός ότι η γηπεδούχος «παλεύει» για την παραμονή και επίσης στο ότι η Μπόκα την ερχόμενη εβδομάδα παίζει πάλι Λιμπερταδόρες και εκτός απρόοπτου θα παραταχθεί με «εναλλακτική» ενδεκάδα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Μ. ΣΑΒ. (01.00) 897 ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΟΥΝΙΟΝ Σ.Φ. OVER (2,00)
ΚΥΡ. (02.10) 1199 ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ – ΜΠΟΚΑ ΤΖ. 1 (2,85)
ΤΕΤ. (03.15) 1517 ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ – Α. ΤΟΥΚΟΥΜΑΝ OVER (2,05)

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.