Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Κακό κλίμα και απουσίες στη Φιτέσε…

Κακό κλίμα και απουσίες στη Φιτέσε…

lewis-bakerΗ Φιτέσε έκανε εξαιρετικό πρώτο γύρο στην Α’ Ολλανδίας. Οι χειμερινές διακοπές την βρήκαν στην 4η θέση και όλα έδειχναν πως θα διεκδικούσε την απευθείας έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Ολα αυτά μέχρι να αποχωρήσει ο προπονητής Πέτερ Μποζ. Στη θέση του ανέλαβε ο Ρομπ Μάας, ο οποίος υπέπεσε σε αλλεπάλληλα λάθη κατά τη διάρκεια του β’ γύρου.

Αρκετοί ποδοσφαιριστές τον αμφισβήτησαν, μερίδα οπαδών έχει ζητήσει την απομάκρυνσή του και αυτό δείχνει να έχει επηρεάσει αγωνιστικά τη Φιτέσε, ειδικότερα στα εντός έδρας ματς, όπου μετράει μόλις μία νίκη σε 7 παιχνίδια.

Με την επίδοση αυτή έχει υποχωρήσει στην 9η θέση και κινδυνεύει να μείνει εκτός «ευρωπαϊκής» ζώνης έπειτα από 4 χρόνια. Στο νοσηρό αυτό κλίμα προστίθενται οι απουσίες που θα έχει ενόψει της προτελευταίας αγωνιστικής.

Υποδέχεται την Ουτρέχτη, η οποία επιθυμεί να επιστρέψει άμεσα στις νίκες μετά την ήττα στον τελικό Κυπέλλου από τη Φέγενορντ. Πλέον, ο στόχος που της έχει απομείνει είναι η διεκδίκηση της 4ης θέσης και κατ’ επέκταση της απευθείας εξόδου στο Γιουρόπα Λιγκ.
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Μ. ΠΑΡ. (21.00) 874 ΣΠΑΡΤΑ – ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ OV 3,5  (1,85)
Μ. ΠΑΡ. (21.00) 875 ΤΕΛΣΤΑΡ – ΧΕΛΜΟΝΤ OV 3,5   (2,05)
ΚΥΡ. ΠΑΣΧ. (15.30) 1297 ΦΙΤΕΣΕ – ΟΥΤΡΕΧΤΗ 2   (2,70)

Επιμέλεια: Κώστας Φίλιος

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.