Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Καλοπληρωμένη «τριάδα»!

Καλοπληρωμένη «τριάδα»!

liverpool-celeb-newcastle_3454052Σήμερα το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι πρώτοι ημιτελικοί του Γιουρόπα Λιγκ, Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ και Σαχτάρ – Σεβίλλη (μονά αποδεκτά από τον ΟΠΑΠ).

Με σημαντικές ελλείψεις ο ΑΠΟΕΛ (υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας) . Τιμωρημένοι είναι οι Ντε Βινσέντι (μεσοεπιθετικός, 14 γκολ), Μοράις (χαφ, 3 γκολ), Βινίσιους (μέσος, 5 γκολ) και τραυματίας ο Εφραίμ (εξτρέμ, 11 γκολ).

«Τέλος» ο τεχνικός Σεργκέι Τασούεφ στην Κουμπάν. Θα πορευτεί με τον υπηρεσιακό Αρσεν Παπικιάν στο εκτός έδρας δύσκολο αγώνα με τη Ζενίτ.

Στη Χάκεν επικρατεί «γκρίνια», μετά από τη 4η σερί ήττα. Ταυτόχρονα θα παραταχθεί χωρίς 5 βασικούς κόντρα στην Γκέφλε. Τραυματίες είναι οι μέσοι Ερικσον, Αμπουμπακάρι, Σούλερ και οι επιθετικοί Παουλίνιο, Γερέμιγεφ.

Στη Λίβερπουλ βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο βασικός στόπερ Σακό (τέθηκε εκτός). Από την αντίπαλό της Βιγιαρεάλ θ’ απουσιάσει ο επιθετικός Μπαπτιστάο.

Στη Σαχτάρ παραμένει τιμωρημένος ο φορ Φρεντ, ενώ από τη Σεβίλλη δεν υπολογίζονται ο μέσος Βιτόλο και ο αμυντικός Ραμί.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Εμεινε πίσω στο πρωτάθλημα της Ρωσίας με την ήττα από τη Ροστόφ και είναι πιθανό να ξεσπάσει στην Κουμπάν, η Ζενίτ. Ρισκάρουμε στο over 3,5 γκολ. Μισή πρόκριση θα επιχειρήσει να πάρει στην Ισπανία η Λίβερπουλ, έχει τις δυνατότητες και την…εξυπνάδα του Κλοπ να μην ηττηθεί. Τέλος στο άλλο ζευγάρι του Γιουρόπα, Σαχτάρ – Σεβίλλη βλέπουμε ανοιχτό ματς και πάνω από 2,5 γκολ.

701 ΖΕΝΙΤ – ΚΟΥΜΠΑΝ OVER 3,5   (2,55)
720 ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ Χ   (3,05)
721 ΣΑΧΤΑΡ ΝΤ. – ΣΕΒΙΛΛΗ OVER   (1,75)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Ένα σχόλιο to “Καλοπληρωμένη «τριάδα»!”

  1. Ο/Η Κωστας Σχικος λέει:

    Καλημερα κυριε Αμανατιδη και χρονια πολλα.Αγορασα οπως παντα Προβλεψεις και Πονταρισμα και δεν βρισκω στηλες του κυριου Κολιλα.Ευχομαι να ειναι καλα και να εχει αρκετο χρονο στο ραδιο να μας ενημερωσει για τις τελευταιες αγωνιστικες με το δικο του τροπο.Ευχαριστω και καλη ανασταση.