Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Επιλογές υψηλού ρίσκου!

Επιλογές υψηλού ρίσκου!

evianΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ Β’ ΓΑΛΛΙΑΣ. Το βράδυ της Μ. Παρασκευής στις 21.00 η ΜΠΡΕΣΤ υποδέχεται την ΕΒΙΑΝ. Η γηπεδούχος εκτός του ότι είναι «βαθμολογικά αδιάφορη»… σκέφτεται την επόμενη σεζόν.

Το ρεπορτάζ αναφέρει χαρακτηριστικά ότι μετά το τέλος της σεζόν θα αλλάξουν πολλά στην ομάδα, τόσο στο τεχνικό επιτελείο όσο και στη διοίκηση.

Και η σύμπτωση; Ακούγεται, έντονα, ότι ο νυν τεχνικός της Μπρεστ, ο Ντουπόν την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αναλάβει την Εβιάν, η οποία παλεύει για την παραμονή. Το «διπλό» έχει απόδοση 3,05 και βρίσκεται στον κωδικό 853 του κουπονιού.

Την ίδια ημέρα (και ώρα) κοιτάμε με ενδιαφέρον και το «διπλό» της ΜΠΟΥΡΓΚ (με απόδοση 4,00 στον κωδ. 849), το ματς θα γίνει σε ουδέτερο, ενώ ο Ερυθρός Αστέρας μετά την ήττα από την Μετς δύσκολα θα προλάβει το τρένο της ανόδου. Η Μπουργκ εξασφαλίστηκε μαθηματικά στην κατηγορία, πλέον παίζει χωρίς άγχος!

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ με Αργεντινή. Η ΜΠΟΚΑ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ ρίχνει, πλέον, το βάρος στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Ο πήχης έχει ανέβει ψηλά, η ομάδα του Μπουένος Αϊρες θέλει να κατακτήσει το τρόπαιο. Ενόψει της ρεβάνς με την Σέρο Πορτένιο ο Σελότο αναμένεται να κάνει ροτέισον στο ματς με την ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ ΤΖΟΥΝΙΟΡΣ.

Οι γηπεδούχοι δεν… βλέπονται αγωνιστικά, αλλά έχουν τεράστια ανάγκη από βαθμούς (κινδυνεύουν με υποβιβασμό), ενώ δεν λησμονούμε ότι έχουν καλές σχέσεις με την Μπόκα σε διοικητικό επίπεδο. Με ρίσκο ο «άσος» του 2,75 στον κωδικό 1199 (ξημερώματα Κυριακής του Πάσχα στις 02.10).

Νωρίτερα (ξημερώματα Κυριακής του Πάσχα στις 00.00) η ΟΥΡΑΚΑΝ υποδέχεται την ΡΑΣΙΝΓΚ, αμφότερες βρίσκονται εν μέσω Λιμπερταδόρες, δεν υπάρχει λόγος να… σκοτωθούν για τη νίκη, ρισκάρουμε με την ισοπαλία του 2,85 (κωδ. 1202).

ΣΤΗΝ Α’ ΙΣΠΑΝΙΑΣ, στις 21.30 την Κυριακή του Πάσχα η ΒΑΛΕΝΘΙΑ υποδέχεται τη ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ. Γειτονικό ντέρμπι το ματς, υπάρχει αντιπαλότητα. Η γηπεδούχος θα το χτυπήσει το παιχνίδι, θέλει να… κόψει βαθμούς από την ομάδα του Μαρθελίνο που παλεύει για το Τσάμπιονς Λιγκ. Η φιλοξενούμενη δεν… πατάει καλά τελευταία, ενώ έχει και τον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Λίβερπουλ μεσοβδόμαδα για το Γιουρόπα. «Παίζουμε» τον «άσο» του 1,95 στον κωδικό 1418.

 

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.