Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Διπλό» από Αργεντινή, «άσος» από Κολομβία!

«Διπλό» από Αργεντινή, «άσος» από Κολομβία!

higuainΕξι συνεχόµενες νίκες έχει η Σαν Λορέντζο που διεκδικεί την πρωτιά στον 1ο όµιλο στο πρωτάθληµα της Αργεντινής και είναι από τις οµάδες που πείθουν.

Φαβορί, απέναντι στην Κολόν Σάντα Φε, µία οµάδα που δεν έχει πλέον στόχους. Μπορεί να πάρει τη νίκη όπως έκανε στις δύο τελευταίες εκτός έδρας αναµετρήσεις της, µε την Ιντεπεντιέντε και την Γοδόϊ. Μάλιστα µε την τελευταία ισοβαθµεί στην κορυφή του οµίλου.

Στην Ιταλία, η Νάπολι, µε τον Ιγκουαϊν να ψάχνει το ρεκόρ (χρειάζεται τρία γκολ, για να φτάσει στα 36 τέρµατα) και, βέβαια, να θέλει τη νίκη που θα τη διατηρήσει στην 2η θέση (ανεξάρτητα από τον αγώνα της Ρόµα µε την Μίλαν), υποδέχεται τη Φροζινόνε σε ένα παιχνίδι που µπορεί να προσφέρει γκολ και θέαµα.

Λογικά µπορεί να… βοηθήσει σ’ αυτό η υποβιβασµένη αντίπαλός της που δεν έχει να χάσει τίποτα και η οποία στο τελευταίο εκτός, έφερε 3-3 µε τη Μίλαν.

Από τεράστια νίκη στο ντέρµπι της πόλης µε την Ατλέτικο Νασιονάλ, προέρχεται η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν, από τις βασικότερες διεκδικήτριες του τίτλου στην Κολοµβία.

Εξαιρετική οµάδα, θέλει την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήµατος και είναι φαβορί απέναντι στην Ονσε Κάλδας που χρειάζεται τους βαθµούς αλλά είναι δύσκολο να τους βρει σ’ αυτό το µατς.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (21.30) 2813 ΚΟΛΟΝ Σ.Φ. – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ 2 (1,78)
ΣΑΒ. (21.45) 2538 ΝΑΠΟΛΙ – ΦΡΟΖINΟΝΕ OV 4,5 (1,92)
ΚΥΡ. (01.00) 1903 ΙΝΤ. ΜΕΝΤΕΓΙΝ – ΟΝΣΕ ΚΑΛΔΑΣ 1 (1,85)

Επιμέλεια: Βαγγέλης Μελέκογλου

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.