Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μικρές και µεγάλες διαφορές!

Μικρές και µεγάλες διαφορές!

sefild wensdenyΓνωρίζει κανείς πώς ονοµάζεται ο κυβερνητικός φορέας της Αγγλίας µε αρµοδιότητα στα σπορ και συγκεκριµένα στο ποδόσφαιρο;

Οχι ότι θα είχε σηµασία η συγκεκριµένη πληροφορία, µε µία αναζήτηση στο διαδίκτυο η απορία λύνεται. Σηµασία έχει ο τρόπος αντίδρασης των Αγγλων στην καφρίλα.

Το βράδυ της περασµένης Τρίτης, οπαδοί της Γουέστ Χαµ επιτέθηκαν στην αποστολή της Μάντσεστερ Γ., έξω από το «Απτον Παρκ».

Αυτό είχε ως συνέπεια την καθυστερηµένη έναρξη του αγώνα. Φυσικά, η κυβέρνηση της Αγγλίας δεν αποφάσισε την αναβολή του τελικού Κυπέλλου, που θα γίνει στις 21/5, λίγα χιλιόµετρα πιο µακριά, στο «Γουέµπλεϊ».

Ο τελικός της Κρίσταλ Πάλας µε τη Μάντσεστερ Γ. θα γίνει µπροστά σε κατάµεστες εξέδρες και θα µεταδοθεί σε όλο τον κόσµο. Δεν επιχειρείται σύγκριση µε τα όσα συµβαίνουν στην Ελλάδα. Μία επισήµανση, όµως, αξίζει τον κόπο, καθώς στη χώρα µας ψάχνουµε… δύσκολες λύσεις, γιατί δεν µας αρέσουν οι απλές.

Η Γουέστ Χαµ ανακοίνωσε ότι τιµωρεί µε δια βίου αποκλεισµού από τα παιχνίδια της όσους οπαδούς αποδειχθεί ότι συµµετείχαν στα επεισόδια. Πριν επιληφθούν η αθλητική και η ποινική Δικαιοσύνη, ο σύλλογος «τελειώνει» µε τους κάφρους. Ζητούνται επειγόντως µιµητές….

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (19.30) 2913 MΠΑΡΝΣΛΕΪ – ΓΟΥΟΛΣΟΛ OV (1,80)
KYΡ. (17.00) 2676 ΤΣΕΛΣΙ – ΛΕΣΤΕΡ 1 (2,05)

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάσκος

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.