Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Από την Ανζί έως την Ρεντίστας!

Από την Ανζί έως την Ρεντίστας!

Peñarol-vs-RentistasΟκτώ τελικοί Κυπέλλου διεξάγονται στην Ευρώπη μέσα στο σαββατοκύριακο.

Ξεχωρίζουν αυτοί σε Αγγλία (Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουν – εφόσον η δεύτερη κατακτήσει το τρόπαιο ανοίγει και η 7η θέση για την Ευρώπη, κάτι που ευνοεί τη Γουέστ Χαμ), Γερμανία (Μπάγερν – Ντόρτμουντ), Γαλλία (Παρί – Μαρσέιγ), Ιταλία (Μίλαν – Γιουβέντους – τιμωρημένος στην «Κυρία» ο Μπονούτσι), Ισπανία (Μπαρτσελόνα – Σεβίλλη – over και τα δύο μεταξύ τους ματς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος).

Δεν υπολείπονται σε λάμψη και ενδιαφέρον εκείνοι σε Πορτογαλία (Πόρτο – Μπράγκα), Σκωτία (Ρέιντζερς – Χιμπέρνιαν), Ουκρανία (Ζόρια – Σαχτάρ). Στα πλέι οφ της Σούπερλιγκ, η κυπελλούχος ΑΕΚ αγωνίζεται χωρίς… ανάσα, χθες Παρασκευή αντιμετώπισε τον Πανιώνιο και τη Δευτέρα βρεθεί κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Τελευταία αγωνιστική στην Αργεντινή, Σαρμιέντο και Αρχεντίνος οι δύο ομάδες που καίγονται για βαθμούς, καθώς είναι τελευταίες στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού, ενώ Γοδόι και Σαν Λορέντζο δίνουν τη μάχη για την πρωτιά του πρώτου ομίλου.

Φινάλε και στην Ρωσία, όπου με νίκη η ΤΣΣΚΑ στην έδρα της Ρουμπίν παίρνει το πρωτάθλημα. Σε αντίθετη περίπτωση η Ροστόφ με δική της νίκη επί της Τέρεκ παίρνει αυτή τον τίτλο αφού υπερτερεί στην περίπτωση της ισοβαθμίας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

857 ΚΡΙΛΙΑ – ΑΝΖΙ 2 (1,70)
860 ΟΥΡΑΛ – ΚΟΥΜΠΑΝ 2 (1,60)
1083 ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ. 2 (1,65)

Τελευταία αγωνιστική στην Ρωσία, με την «μάχη» για την αποφυγή του υποβιβασμού να βρίσκεται στα «κόκκινα». Ανζί και Κουμπάν προέρχονται από δύο σερί νίκες και φιλοξενούνται στις έδρες των αδιάφορων Κρίλια και Ουράλ. Η πρώτη με νίκη παίζει πλέι άουτ, η δεύτερη εξασφαλίζει την παραμονή στην «μεγάλη» κατηγορία. Τελικός Κυπέλλου στην Αγγλία. Να «σώσει» μια χαμένη χρονιά με τρόπαιο θέλει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εμφανώς ανώτερη από την Κρίσταλ Πάλας, που έχει κάνει ήδη την υπέρβαση.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

1198 ΡΑΝΤΕΡΣ – ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ 2  (2,35)

1278 ΜΙΡΑΝΤΕΣ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ Χ2 (3,25/4,15)
1094 ΒΙΛΑ ΤΕΡΕΣΑ – ΑΤΛ. ΡΕΝΤΙΣΤΑΣ 2 (2,15)

Η Μίντιλαντ δοκιμάζεται στην έδρα της Ράντερς και με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για την έξοδο στο Γιουρόπα. Εχει υποστεί μόλις 1 ήττα σε 8 αγωνιστικές, αδιάφορη η αντίπαλος της. Στην Β’ Ισπανίας, η Γιαγκοστέρα «καίγεται» για βαθμούς στην «μάχη» της παραμονής. Ταξιδεύει στην έδρα της Μιραντές, θεωρούμε ότι το κίνητρο επιβίωσης θα παίξει καταλυτικό ρόλο. Στην Ουρουγουάη η Ρεντίστας παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού, «μονόδρομος» η νίκη με την υποβιβασμένη Βίλα Τερέσα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

1075 ΚΟΡΔΟΒΑ – ΕΛΤΣΕ Χ (3,00)
1128 ΠΑΡΑΝΑ – ΜΠΑΪΑ Χ (2,90)
1279 ΟΣΑΣΟΥΝΑ – ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ Χ (3,05)

Μόλις ένας βαθμός χωρίζει τις Κόρδοβα και Ελτσε. Αμφότερες παλεύουν για την είσοδο τους στα πλέι οφ ανόδου της Β’ Ισπανίας. «Πρωταθλήτρια» στις ισοπαλίες η φιλοξενούμενη, «μετρά» 4 διαδοχικά «Χ» και 7 στα 9 τελευταία. Παρανά και Μπαΐα αποκλείστηκαν μεσοβδόμαδα από το Κύπελλο Βραζιλίας, δεν θέλουν σε καμία περίπτωση νέα αποτυχία στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την Β’ κατηγορία. Θα «συμβιβαστούν» με τον βαθμό. Από δύο σερί ισοπαλίες προέρχονται Οσασούνα και Νουμάνθια.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.