Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Η συγκυρία ευνοεί την Εστουδιάντες!

Η συγκυρία ευνοεί την Εστουδιάντες!

estudiantesΤο στοίχημα στην Αργεντινή έλαβε… τέλος! Ολοκληρώθηκε η κανονική περίοδος, απέμεινε ο τελικός για την ανάδειξη του πρωταθλητή (Σαν Λορέντζο – Λανούς) και το μπαράζ για ένα «εισιτήριο» του Λιμπερταδόρες (Γοδόι Κρουζ – Εστουδιάντες).

«Καυτά» παιχνίδια, τα πάντα μπορεί να συμβούν, μάλιστα, έπειτα από περίπου 1,5 χρόνο θα δούμε στα γήπεδα (ουδέτερα) χιλιάδες οπαδούς των δύο ομάδων. Καλύτερη παρουσία είχε η Λανούς στην κανονική διάρκεια του «Τρανσισιόν», αλλά δεν πρέπει να υποτιμήσουμε την Σαν Λορέντζο, που διαθέτει ποιοτική μέσο-επιθετική γραμμή.

Επιλέγουμε το Goal – Goal, ίσως αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τον τελικό που θα γίνει στο «Μονουμεντάλ» (έδρα της Ρίβερ Πλέιτ). Στο άλλο ματς, η Γοδόι… υποφέρει από σημαντικές απουσίες.

Η εξαιρετική πορεία στον 1ο όμιλο (έχασε την 1η θέση την τελευταία αγωνιστική) βασίστηκε κατά πολύ στην «παραγωγικότητα» των επιθετικών Αγιόβι (6 γκολ) και Γκαρσία (9 γκολ).

Ομως και οι δύο θα λείψουν – λόγω τιμωρίας – από το ματς του «Μάριο Κέμπες» (στην Κόρδοβα). Οπως γίνεται αντιληπτό, το πλήγμα για την ομάδα του Σ. Μέντες είναι μεγάλο και η Εστουδιάντες αποκτά σημαντικό προβάδισμα για τη νίκη (που «χαρίζει» έξοδο στο επόμενο Λιμπερταδόρες).

Στην Βραζιλία κρατάμε για μια ακόμη φορά «χαμηλά τη μπάλα». Βρισκόμαστε μόλις στην 4η αγωνιστική, προηγήθηκε «εμβόλιμη», ενώ ακολουθεί και άλλη μία (μετά τα ματς του Σαββατοκύριακου). Μία η επιλογή μας από την «χώρα του καφέ», το Over στο Σάο Πάολο – Παλμέιρας…
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (23.00) 1534 ΓΟΔΟΪ ΚΡ. – ΕΣΤΟΥΔΙΑΝΤΕΣ 2   (2,40)
ΚΥΡ. (22.00) 2369 ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ OVER  (1,75)
ΚΥΡ. (22.15) 1533 ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ – ΛΑΝΟΥΣ G/G (1,78)

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.