Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Από τη Λισαβόνα στο Μιλάνο…

Από τη Λισαβόνα στο Μιλάνο…

COVER-1 (2)Διαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso»:

Το 2014, στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ τέθηκαν αντιμέτωπες Ρέαλ και Ατλέτικο Μαδρίτης, με τη Ρεάλ να κατακτά το τρόπαιο στην παράταση.

Φέτος οι δύο ομάδες της ισπανικής πρωτεύουσας θα μονομαχήσουν ξανά για την κορυφή της Ευρώπης, μόνο που το «ραντεβού» έχει κλειστεί για το Μιλάνο.

Κατά τα άλλα, οι εθνικές ομάδες δίνουν φιλικά προετοιμασίας, στην Αγγλία διεξάγονται οι τελικοί των πλέι οφ σε Τσάμπιονσιπ, Α’ και Β’ κατηγορία, ενώ στην Ελβετία η αυλαία της σεζόν πέφτει με τον τελικό Κυπέλλου, μεταξύ της Λουγκάνο και της Ζυρίχης.

Επί ελληνικού εδάφους, τα πλέι οφ της Σούπερλιγκ συνεχίζονται. Δεσπόζει η μονομαχία Δικεφάλων, καθώς η ΑΕΚ φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στη Λεωφόρο τον Πανιώνιο. Στο μπάσκετ, η σειρά των τελικών του ελληνικού πρωταθλήματος μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού βρίσκεται στο τέταρτο παιχνίδι και μένει να φανεί αν θα τελειώσει στο ματς του ΟΑΚΑ ή αν θα υπάρξει και πέμπτη αναμέτρηση, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Διαβάστε και στις στήλες:
– «Σταυρο… ΦΟΡΟΣ», με τον Σταύρο Κολίλα
– «Σημαδεμένος», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
– «Diego», με τον Ηλία Ζυματούρα
– Βαγγέλης Μελέκογλου
– «Γκολτζής», με τον Θύμιο Ρουβά
– «Λιοντάρι»

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.