Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι τρεις μέρες του «Γουέμπλεϊ»…

Οι τρεις μέρες του «Γουέμπλεϊ»…

Wembley_Stadium_interiorΟ τίτλος παραπέμπει σε… θρίλερ, ανάλογο με το «οι τρεις μέρες του Κόνδορα», αφού από το Σάββατο έως τη Δευτέρα, θα κριθούν στο «Γουέμπλεϊ» τα τελευταία εισιτήρια ανόδου σε Πρέμιερ Λιγκ, Τσάμπιονσιπ και Α’ Αγγλίας, αντίστοιχα.

Αναμφίβολα, το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο τελικός των πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ: Αφενός θα συμπληρωθεί το παζλ για το επόμενο πρωτάθλημα της Πρέμιερ, αφετέρου η ομάδα που κερδίζει την άνοδο έχει σημαντικότατα οικονομικά οφέλη. Το ματς γίνεται στο Λονδίνο, αλλά φέρνει αντιμέτωπες δύο ομάδες του Γιόρκσιρ, τη Χαλ και τη Σέφιλντ Γουέν.

Αν τη Χαλ την περιμέναμε πρωταγωνίστρια από την αρχή του πρωταθλήματος, καθώς διαθέτει δυνατό ρόστερ και παίκτες που έχουν αγωνιστεί στην Πρέμιερ, δεν ισχύει το ίδιο για τη Σέφιλντ.

Οι «κουκουβάγιες» έκαναν πολλές μεταγραφές το περασμένο καλοκαίρι, αφού η αλλαγή ιδιοκτησίας έφερε οικονομική άνεση, όμως λίγοι περίμεναν ότι η ομάδα θα έφτανε τόσο… μακριά. Ακόμα και αν δεν τα καταφέρει το συγκρότημα του Κάρλος Καρβαλιάλ (με πέρασμα και από τον Αστέρα Τρίπολης), η σεζόν θεωρείται επιτυχημένη.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (19.00) 2132 ΧΑΛ – ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝ. 1 (2,10)
ΔΕΥ. (17.00) 2392 ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ 2 (2,35)

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάσκος

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.