Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ρίσκο σε ματς της Β’ Βραζιλίας…

Ρίσκο σε ματς της Β’ Βραζιλίας…

brazil-flagΣε ρυθμούς εθνικών ομάδων κινείται το σημερινό κουπόνι, με φιλικές μάχες σε αρκετά μέτωπα. Το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνουν κυρίως παιχνίδια από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας, Ελβετίας και Βραζιλίας.

Σε ουδέτερα γήπεδα θα διεξαχθούν οι φιλικές αναμετρήσεις Σλοβακία – Γεωργία (Αυστρία), Τσεχία – Μάλτα (Αυστρία) και Νιγηρία – Μάλι (Γαλλία).

Χωρίς τον επιθετικό Βάρντι η Αγγλία θα υποδεχτεί την Αυστραλία, ενώ στην Κόστα Ρίκα θα λείψει ο βασικός τερματοφύλακας Νάβας στο φιλικό με τη Βενεζουέλα.

Χωρίς τους διεθνείς Κάνσας και Ουάσινγκτον στη μεταξύ τους μάχη. Στο Κάνσας δεν υπολογίζονται ο μέσος Μπέσλερ και οι αμυντικοί Ζούσι, Μουστιβάρ, ενώ από την Ουάσινγκτον θα λείψουν οι Σαμπόριο (φορ, 4 γκολ) και Μπίρνμπαουμ (στόπερ).

Το ματς της Β’ Βραζιλίας, Γκοϊάς – Μπραζίλ Πελότας δεν θα πραγματοποιηθεί στη φυσική έδρα της γηπεδούχου, αλλά στο «Ζουσελίνο Κούμπιτσεκ», λόγω τιμωρίας.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, με νέο προπονητή η Σαμπάιο Κορέα (φιλοξενείται από τη Ναούτικο). Ντεμπούτο πραγματοποιεί ο Βάγνερ Λόπες.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Το τέλος των γνωστών και εμπορικών πρωταθλημάτων, μειώνει δραματικά τις επιλογές μας. Το πρόγραμμα σήμερα έχει πολλά άγνωστα πρωταθλήματα και όπως είναι εύκολα αντιληπτό ο δείκτης δυσκολίας αυξάνεται.

Αγώνας διαβάθμισης στη Ρωσία το Τομ Τοσκ – Κουμπάν, με την φιλοξενούμενη να έχει κερδίσει 1-0 στο πρώτο ματς. Θα πάμε στα 2-3 γκολ,με την ίδια επιλογή να καλύπτει το ματς του MLS Κάνσας – Ουάσινγκτον. Κόντρα θα πάμε Γκοιάς, με την νεοφώτιστη Μπραζίλ Πελότας να είναι ανταγωνιστική.

1906 ΤΟΜΣ ΤΟΣΚ – ΚΟΥΜΠΑΝ 2-3 G  (1,68)
1959 ΚΑΝΣΑΣ – ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ 2-3 G (1,70)
1962 ΓΚΟΪΑΣ – ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛ. Χ2 (1,81)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.