Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Ζουμί» στην Ουρουγουάη, ρίσκο με ισοπαλίες!

«Ζουμί» στην Ουρουγουάη, ρίσκο με ισοπαλίες!

uruguayΟι δύο μεγάλες ομάδες της Μαδρίτης, η Ρεάλ και η Ατλέτικο θα βρεθούν απόψε (21.45) αντιμέτωπες στον μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, που φιλοξενείται στο «Σαν Σίρο» του Μιλάνου.

Οι δύο τους είχαν συναντηθεί πάλι σε τελικό το 2014 στην Λισαβόνα, όπου μετά από ενενήντα λεπτά βρέθηκαν ισόπαλες 1-1. Στην παράταση, όμως η Ρεάλ, έκανε περίπατο και έφθασε θριαμβευτικά στο 4-1.

Σημαντικές απουσίες δεν υπάρχουν για τους δύο φιναλίστ (εκτός ο Βαράν στη Ρεάλ, διαθέσιμος ο Τιάγκο στην Ατλέτικο).Η Ρεάλ σε 13 τελικούς (Τσάμπιονς Λιγκ, Πρωταθλητριών) έχει κατακτήσει 10 τρόπαια (77% επιτυχία). Αντίθετα η Ατλέτικο έχει «μηδέν στα δύο.

Η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο θα εισπράξει 15.000.000 ευρώ και η χαμένη του 10.500.000 ευρώ.

Στα δικά μας συνεχίζονται τα πλέι οφ με τα παιχνίδια ΑΕΚ – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Πανιώνιος, ενώ στην Ελβετία έχουμε τον τελικό του κυπέλλου όπου θα βρεθούν,όπου θα βρεθούν αντιμέτωπες η Λουγκάνο και η Ζυρίχη με την δεύτερη να είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, λόγω του ότι με τα αποτελέσματα της τελευταίας εμβόλιμης αγωνιστικής, υποβιβάστηκε στην δεύτερη κατηγορίας της Ελβετίας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

2165 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΜΟΝΤ. – ΒΙΛΑ ΤΕΡΕΣΑ 1 (1,55)
2184 ΝΙΟΥ ΙΓΚΛΑΝΤ – ΣΙΑΤΛ 1 (1,70)
2364 ΑΛΜΕΡΙΑ – ΜΙΡΑΝΤΕΣ 1  (1,55)

Η Λίβερπουλ παλεύει για την παραμονή στην Ουρουγουάη (προτελευταία αγωνιστική). Προέρχεται από δύο σερί νίκες, ενώ έχει σε εκπληκτικό «άστρο» τον Ζούνιορ Αρίας (18 γκολ). «Μονόδρομος» το «τρίποντο» με την υποβιβασμένη Βίλα Τερέσα (1 νίκη σε 7 αγωνιστικές). Αδύναμο εκτός έδρας το Σιάτλ (0-4-5), θα λείψουν οι ηγέτες Ντέμπσεϊ (μέσος) και Βαλντές (φορ), αμφότεροι είναι διεθνείς. «Καίγεται» για την παραμονή η Αλμερία στην Β’ Ισπανίας (προτελευταία αγωνιστική), «άνετη» βαθμολογικά η Μιραντές.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

2143 ΡΑΣΙΝΓΚ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΔ 1 (2,40)
2191 ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ 2 (2,90)
2226 ΣΟΝΑΝ – ΝΑΓΚΟΓΙΑ 2 (2,50)

Η Ρασίνγκ θέλει ακόμη βαθμούς για να εξασφαλίσει την παραμονή στην Ουρουγουάη. Η Γιουβεντούδ δεν έχει βαθμολογικό κίνητρο μέχρι το τέλος της σεζόν και το μονόπλευρο ενδιαφέρον αναμένεται να παίξει καταλυτικό ρόλο. Το Λος Αντζελες πορεύεται με μόλις 1 ήττα μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα (5-5-1), «προκλητική» η απόδοση νίκης του στο Μόντρεαλ (6 ματς χωρίς νίκη). Ακρως προβληματική η ουραγός Σόναν στην Ιαπωνία, ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες έχει η Ναγκόγια.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

2063 ΤΡΟΜΣΟ – ΣΑΡΠΣΜΠΟΡΓΚ Χ (3,00)
2296 ΜΠΡΟΝΤΜΠΙ – ΣΟΝΤΕΡΙΣΚΕ Χ (3,25)
2362 ΜΑΓΙΟΡΚΑ – ΚΟΡΔΟΒΑ Χ (3,10)

Μόλις 3 βαθμοί είναι η διαφορά της Τρόμσο με την Σάρπσμποργκ στην βαθμολογία της Α’ Νορβηγίας. Μικρές οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων. Ανάλογα θα πράξουμε και στην αναμέτρηση της Μπρόντμπι με την Σοντερίσκε στην τελευταία αγωνιστική της Δανίας. Οι φιλοξενούμενοι ψάχνουν θετικό αποτέλεσμα για έξοδο στην Ευρώπη. Ισορροπημένο το «σετ» στο παιχνίδι Μαγιόρκα – Κόρδοβα για την Β’ Ισπανίας. Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή, οι φιλοξενούμενοι για είσοδο στα πλέι οφ ανόδου.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.