Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Επιλογές για… τολμηρούς!

Επιλογές για… τολμηρούς!

malmeΗ τελευταία αγωνιστική στη Σουηδία, πριν τη διακοπή για το «Euro», περιλαμβάνει αναμετρήσεις οι οποίες είναι ιδιαίτερα αμφίρροπες. Αυτό μας βοηθάει στο να «κυνηγήσουμε» ένα σύστημα (όπως θα δείτε και πιο κάτω στο ειδικό πινακάκι με τις προτάσεις), το οποίο με λίγα… θα μας γεμίσει τις τσέπες με μπόλικο χρήμα εφόσον σταθούμε λίγο τυχεροί!

Ξεκινάμε με το ΑΙΚ – Ερεμπρο, εδώ όπου ο «άσος» άνοιξε, θεωρούμε, αρκετά χαμηλά σε σχέση με ότι έχουμε δει μέχρι τώρα από τις δύο ομάδες. Η αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στην ΑΪΚ, φαίνεται να λειτούργησε θετικά, αφού με τον Νόρλινγκ στο πάγκο η ομάδα της Στοκχόλμης μετράει 3/3 νίκες.

Ομως, μπαίνοντας στη διαδικασία να αξιολογήσουμε τις ομάδες που έπαιξε, εύκολα γίνεται αντιληπτό ότι οι αντίπαλοί της δεν έχουν καμία σχέση με τη φετινή Έρεμπρο.

Στο «Ολίμπια» η Χέλσινμποργκ φιλοξενεί τη Γκέτεμποργκ σ’ ένα ματς όπου επίσης δίνουμε ίσες πιθανότητες επαλήθευσης σε όλα τα σημεία. Ως εκ τούτου, παίζουμε αυτό με τη μεγαλύτερη απόδοση, το «Χ». Τη Μάλμε δε τη βλέπουμε να «πέφτει» από τη κορυφή και να περνάει εύκολα ή δύσκολα μέσα από τη νεοφώτιστη Οστερσουντ.

Στο Φάλκενμπεργκ-Καλμαρ «βλέπουμε», όπως συμβαίνει συνήθως στα μεταξύ τους παιχνίδια, το κοντέρ στα γκολ να… ξεφεύγει!

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (17:00) 2083 ΑΪΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ – ΕΡΕΜΠΡΟ Χ (3,50)
ΣΑΒ. (17:00) 2085 ΟΣΤΕΡΣΟΥΝΤ – ΜΑΛΜΕ 2 /OVER (1,85/1,65)
ΚΥΡ. (16:00) 2263 ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ – ΓΚΕΤΕΜΠΟΡΓΚ Χ (3,25)
ΚΥΡ. (16:00) 2261 ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ – ΚΑΛΜΑΡ OVER 3,5 (2,55)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.