Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Μάγοι της Μπάλας

Μάγοι της Μπάλας

COVER-1 (3)Διαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso»:

Πρεμιέρα στο Κόπα Αμέρικα, το οποίο έχει εορταστικό χαρακτήρα καθώς συμπληρώνει… 100 χρόνια ζωής. Θα διεξαχθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και εκτός από τις 10 ομάδες της Νότιας Αμερικής, θα αγωνιστούν το Μεξικό, η Κόστα Ρίκα, η Τζαμάικα, η Αϊτή, ο Παναμάς και φυσικά οι ΗΠΑ.

Τα τρία πρώτα φαβορί για κατάκτηση είναι κατά σειρά οι Αργεντινή, Βραζιλία και ΗΠΑ, ενώ στην 1η αγωνιστική υπάρχει το ζευγάρι του τελικού της προηγούμενης διοργάνωσης, με την Αργεντινή να αναζητά ρεβάνς από τη Χιλή.

Στην Ευρώπη, οι ομάδες που έχουν προκριθεί στο Euro κάνουν… πρόβα τζενεράλε ενόψει της τελικής φάσης. Η Ελλάδα συνεχίζει την προετοιμασία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αντιμετωπίζοντας την Αυστραλία στο Σίδνεϊ.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα, τελευταία αγωνιστική διεξάγεται στη δεύτερη κατηγορία Ισπανίας, με «ανοιχτά μέτωπα» στην άνοδο και τον υποβιβασμό. Ασταμάτητοι οι Βραζιλιάνοι με εμβόλιμη σε Α’ και Β’ κατηγορία, ξεχωρίζουν τα ντέρμπι Σάντος – Μποταφόγκο και Φλαμένγκο – Παλμέιρας. Φινάλε και στην Ουρουγουάη με… ατελείωτα σενάρια στη μάχη του τίτλου και της παραμονής.

Διαβάστε και στις στήλες:

– «Σταυρο… ΦΟΡΟΣ», με τον Σταύρο Κολίλα
– «Οι λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
– Βαγγέλης Μελέκογλου
– «Γκολτζής», με τον Θύμιο Ρουβά
και τον… «Χάκερ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.