Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > EURO – EURO ΟΛΟΙ

EURO – EURO ΟΛΟΙ

COVER-1 (1)Διαβάστε στο «Ποντάρισμα» που κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή μαζί με την καθημερινή εφημερίδα «Espresso»:

Tο κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού ξεκινά. Σε 10 γήπεδα της Γαλλίας, 24 ομάδες και 552 ποδοσφαιριστές θα διεκδικήσουν το 15ο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της ιστορίας, µε εναρκτήριο µατς αυτό της οικοδέσποινας απέναντι στη Ρουµανία, στο «Σταντ Ντε Φρανς».

Μπορεί η εθνική Ελλάδας να απουσιάζει από τη «γιορτή», παρ’ όλα αυτά η διοργάνωση έχει τεράστιο ενδιαφέρον, από κάθε άποψη, αφού βάσει υπολογισμών θα την παρακολουθήσουν περίπου 7 δισεκατομμύρια τηλεθεατές! Ευχή όλων πάντως είναι να µην επιβεβαιωθούν τα όσα δυσοίωνα προϊδεάζουν για τρομοκρατικά χτυπήματα, τα οποία είχαν πλήξει βάναυσα τη Γαλλία, τον Νοέμβριο του 2015.

Στο «ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ» που κρατάτε στα χέρια σας, θα βρείτε αναλυτικά: το πανόραμα της διοργάνωσης, το τηλεοπτικό πρόγραμμα, τα γήπεδα διεξαγωγής, τα ρόστερ των ομάδων, το «ταξίδι» τους προς την τελική φάση, χρήσιμα στατιστικά και φυσικά προτάσεις για όλους τους αγώνες των 5 πρώτων ομίλων, που διεξάγονται μέχρι και τη Δευτέρα. Επίσης, αξίζει να ρίξετε μια ματιά σε ενδιαφέροντα στοιχεία που «συνέλεξε» ο Σταύρος Κολίλας και τα παρουσιάζει στη στήλη του, στη σελίδα 3. Αγωνιστική δράση πάντως δεν έχει μόνο στην Ευρώπη.

Στο Κόπα Αμέρικα το… θερμόμετρο «χτυπάει κόκκινο», καθώς υπάρχουν καθοριστικές μονομαχίες για τη μάχη της πρόκρισης στα προημιτελικά, με τα ματς Βραζιλία – Περού και ΗΠΑ – Παραγουάη να ξεχωρίζουν. Οσο για τα πρωταθλήματα; Η µπάλα δεν σταματάει… ποτέ στην «χώρα του καφέ», η Α’ και η Β’ Βραζιλίας συνεχίζονται µε πλήρεις αγωνιστικές. Eπίσης, φουλ πρόγραμμα υπάρχει σε Α’ Φινλανδίας, Β’ Νορβηγίας, Β’ Σουηδίας και Β’ Αργεντινής.

Διαβάστε και στις στήλες:
– «Σταυρο… ΦΟΡΟΣ», με τον Σταύρο Κολίλα
– «Σημαδεμένος», με τον Δαυίδ Αμανατίδη
– Βαγγέλης Μελέκογλου
– «Diego», με τον Ηλία Ζυματούρα
– «Οι λάθος αποδόσεις», με τον Κώστα Φίλιο
– «Γκολτζής», με τον Θύμιο Ρουβά
και τον… «Χάκερ» με προτάσεις που καλύπτουν όλο το φάσμα των αγώνων

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.