Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Γαλλία – Ρουμανία: «Κλειστή» πρεμιέρα!

Γαλλία – Ρουμανία: «Κλειστή» πρεμιέρα!

euro2016Εναρκτήριο ματς του Euro με την οικοδέσποινα Γαλλία (300.000 ευρώ πριμ κάθε παίκτη σε περίπτωση κατάκτησης του τροπαίου) να αντιμετωπίζει τη Ρουμανία. Οι «πετεινοί» είναι το φαβορί του ομίλου.

Μπορεί να απουσιάζουν βασικοί παίκτες, κυρίως στα μετόπισθεν, όμως διαθέτει ισχυρή μεσαία γραμμή και έναν «εκρηκτικό» Γκριζμάν ο οποίος προέρχεται από εκπληκτική σεζόν με την Ατλέτικο.

Εστω και δύσκολα θεωρούμε πως θα αρχίσει νικηφόρα. Η ομάδα του Ιορντανέσκου δίνει έμφαση στο αμυντικό κομμάτι και επιλέγει να παίζει κυρίως με αντεπιθέσεις.

Στις 10 αναμετρήσεις της προκριματικής φάσης έφερε 9 Under. Οι Βαλκάνιοι έχουν φιλοδοξίες στο θεσμό αυτό και παρά το γεγονός πως στο ρόστερ δεν υπάρχει το μεγάλο όνομα, η ομάδα χαρακτηρίζεται για την ομοιογένειά της.

Θα δώσει «μάχη» με την Ελβετία για την 2η θέση που οδηγεί απευθείας στην επόμενη φάση.

Εκτός από τον «άσο» που όμως στοιχηματικά κρίνεται ασύμφορος  περιμένουμε «κλειστό» παιχνίδι και λόγω άγχους των Γάλλων όπως συμβαίνει σε κάθε ανάλογη πρεμιέρα διοργανωτών αλλά και από την τάση των Ρουμάνων να μην «ανοίγονται», με το Under να μπαίνει έτσι στις επιλογές μας.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΠΑΡ. (22.00) 500 ΓΑΛΛΙΑ – ΡΟΥΜΑΝΙΑ 1 & UNDER (2,45)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.