Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αγγλία και… Ρούνεϊ!

Αγγλία και… Ρούνεϊ!

rooney-england-badge_3436767Αγγλία και Ρωσία συνήθως ξεκινούν με υψηλές προσδοκίες στις μεγάλες διοργανώσεις, ωστόσο στο τέλος τις διαψεύδουν και απογοητεύουν τους οπαδούς τους.

Στο «νησί» πιστεύουν ότι το «κλειδί» είναι το «πάντρεμα» που θα κάνει ο ομοσπονδιακός προπονητής Χόντσον στην επίθεση. Αν θα καταφέρει να «χωρέσει» τους Ρούνεϊ, Κέιν, Βάρντι μαζί στην ίδια ενδεκάδα, όπως έκανε για πρώτη φορά στη φιλική νίκη με 1-0 επί της Πορτογαλίας, σχήμα που ωστόσο δεν απέδωσε.

Ακόμη κι αν μείνει κάποιος εκτός, δεν μπορεί να παραγνωριστεί η ποιότητα στα φορ, την ίδια στιγμή που η άμυνα δεν πείθει. Στο στρατόπεδο των Ρώσων λείπουν οι Κερζάκοφ, Ζίρκοφ, Ντενίσοφ, Ντζαγκόεφ, ενώ ο προπονητής Σλούτσκι, στον οποίο πιστώθηκε η πρόκριση στα τελικά, είχε υποχρεώσεις μέχρι τις 21 Μαϊου στο πρωτάθλημα Ρωσίας με την ΤΣΣΚΑ.

Τότε που στην τελευταία αγωνιστική κρίθηκε ο τίτλος, τον οποίο κατέκτησε η ομάδα του. Ομως ο χρόνος προετοιμασίας της εθνικής είναι περιορισμένος. Παρουσιάζεται η ευκαιρία στην Αγγλία να «σπάσει» την αρνητική παράδοση που έχει στις πρεμιέρες, αφού δεν έχει νικήσει ποτέ (0-4-4).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (22.00) 503 ΑΓΓΛΙΑ – ΡΩΣΙΑ 1 (1,75)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2

ΣΚΟΡΕΡ (ANY TIME): ΡΟΥΝΕΪ

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 3

ΠΙΘΑΝΑ ΣΚΟΡ: 2-0, 2-1

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.