Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ουαλία – Σλοβακία: Εχει αξία το Goal – Goal…

Ουαλία – Σλοβακία: Εχει αξία το Goal – Goal…

WALES_VS_SLOVAKIA_largeΟι «πρωτάρες» σε τελική φάση Ουαλία και Σλοβακία γνωρίζουν ότι σε τέτοια παιχνίδια, όπου οι διαφορές μεταξύ των αντιπάλων είναι μικρές, μπορεί γύρω από τη νίκη να αρχίσει να χτίζεται η πρόκριση.

Και αν υποθέσουμε ότι η πρώτη θέση του ομίλου είναι «καπαρωμένη» από την Αγγλία, τότε γίνεται σαφές ότι θα «πέσουν κορμιά» για τη δεύτερη.

Ενα ακόμη κοινό στοιχείο των δύο αντιπάλων, πέρα από την παρθενική συμμετοχή, είναι ότι διαθέτουν στην αποστολή από έναν σταρ.

Και μπορεί ο Χάμσικ να μην έχει την αίγλη του Μπέιλ, ωστόσο οι δυο τους παίζουν απελευθερωμένα στις εθνικές των χωρών τους και μπορούν να κρίνουν την τύχη ενός αγώνα. Ωστόσο, επικεντρωνόμαστε στα μειονεκτήματα των ομάδων που είναι δύο.

Το άγχος του πρωτάρη και οι «πονοκέφαλοι» στην αμυντική γραμμή. Οι Ουαλοί είναι ευάλωτοι στα «στημένα», ενώ οι Σλοβάκοι ποντάρουν σε μία αμυντική τετράδα, όπου οι τρεις παίκτες θεωρούνται ότι δεν βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.

Η επιλογή να σκοράρουν αμφότερες είναι δελεαστική. Μέσα σε όλα αυτά ήρθε ο τεχνικός των Σλοβάκων, Κόζακ να εκνευρίσει τους Ουαλούς λέγοντας: «Μετά το τέλος του αγώνα, ο Μπέιλ θα μου ζητήσει αυτόγραφο».

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (19.00) 502 ΟΥΑΛΙΑ – ΣΛΟΒΑΚΙΑ G/G (2,00)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2

ΣΚΟΡΕΡ (ANY TIME): ΧΑΜΣΙΚ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.