Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Ισοπαλία στο Παρίσι…

Ισοπαλία στο Παρίσι…

turkey-vs-croatia-prediction-lineups-h2h-details-12-juneΑρκετοί είναι οι παίκτες της Κροατίας, οι οποίοι δεν χρειάζονται συστάσεις, είτε λόγω ταλέντου, είτε του βιογραφικού τους.

Ωστόσο, υπάρχει έντονη αμφισβήτηση για τον προπονητή Τσάσιτς. Ο τελευταίος αλλάζει συνεχώς σχήματα, ενώ έχει «χάσει» τα αποδυτήρια. Στοιχεία που επαληθεύουν την εικόνα που συνήθως έχουμε για τους Κροάτες.

Ταλέντο που περισσεύει, αλλά εξωαγωνιστικοί παράγοντες που αποτελούν τροχοπέδη στη διάκριση. Αξίζει να σημειωθεί ότι το άγχος βαραίνει τον Μόντριτς και την παρέα του, καθώς μη νίκη στην πρεμιέρα θα «ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου», αφού ακολουθούν τα θεωρητικά πιο δύσκολα παιχνίδια με Τσεχία και Ισπανία.

Η Τουρκία είναι αξιόμαχη, η προσωπικότητα του Τερίμ δεσπόζει στον πάγκο και θεωρείται ήδη επιτυχία η πρόκριση στα γήπεδα της Γαλλίας.

Εξάλλου, ο όμιλος έχει τεράστιο βαθμό δυσκολίας. Δεν πιστεύουμε ότι οι Τούρκοι μπορούν να νικήσουν, αλλά η ισοπαλία είναι μέσα στις δυνατότητες τους. Κοιτώντας τη συνολική προϊστορία διαπιστώνουμε ότι η Κροατία είναι αήττητη με 2 νίκες και 4 ισοπαλίες, πιθανό ένα ακόμη «Χ».

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΚΥΡ. (16.00) 504 ΤΟΥΡΚΙΑ – ΚΡΟΑΤΙΑ Χ (3,00)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.