Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Σκοράρει (και) η Ουκρανία!

Σκοράρει (και) η Ουκρανία!

germanyΗ πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία στοχεύει και στον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης για 4η φορά στην ιστορία της.

Είναι το αμέσως επόμενο φαβορί μετά την διοργανώτρια Γαλλία για να σηκώσει την κούπα. Θεωρούμε πως θα φτάσει μακριά και παραδοσιακά στην φάση των ομίλων δεν αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Αρχισε νικηφόρα στα 4 προηγούμενα Μουντιάλ και στα 2 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα. Αξίζει να σημειώσουμε πως η Γερμανία διαθέτει το πιο ακριβό ρόστερ μεταγραφικής αξίας και από τις 24 ομάδες που συμμετέχουν (στα 562 εκατ. ευρώ) και τον πιο χαμηλό μ.ό ηλικίας (25,81).

Ρόστερ γεμάτο ποιότητα και εμπειρία, διαθέτει κλασικούς σκόρερ με τον Μίλερ να βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση ενώ ο Γκόμεζ επέστρεψε ορεξάτος.

Η Ουκρανία στη 2η συμμετοχή της σε τελική φάση στοχεύει σε πρόκριση. Αμφίρροπα τα ματς με τη Γερμανία, μπορεί να αγνοεί τη νίκη (0-3-2), όμως σκοράρει (5 γκολ, 3 G/G).

Θεωρούμε πως το ματς «κλειδί» για το μέλλον της θα είναι το επόμενο με τη Β. Ιρλανδία. Ισχυρός «άσος», βλέπουμε γκολ και από τις δύο πλευρές (η Γερμανία έχει δεχθεί γκολ στα 7 παιχνίδια των προκριματικών και στα 6 από τα 7 τελευταία φιλικά που έδωσε), καθώς ικανούς σκόρερ διαθέτει και η ομάδα του Φομένκο.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΚΥΡ. (22.00) 506 ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΟΥΚΡΑΝΙΑ G/G (1,82)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.