Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δίκαιο φαβορί στο Μπορντό…

Δίκαιο φαβορί στο Μπορντό…

austria-hungaryΗ Αυστρία της μόλις μίας παρουσίας σε τελική φάση Euro (το 2008 επειδή το συνδιοργάνωσε!), αντιμετωπίζει την Ουγγαρία των δύο!

Κοινώς, οι 2 αντίπαλοι δεν… ξεχειλίζουν από εμπειρία, αλλά βάσει αποδόσεων βλέπουμε ότι οι Αυστριακοί είναι το ακλόνητο φαβορί για τη νίκη (πιθανώς θα παλέψουν με την Πορτογαλία για την πρωτιά του 6ου ομίλου).

Η αλήθεια είναι ότι απ’ όποια πλευρά και να το δει κανείς, οι Αυστριακοί υπερέχουν. Διαθέτουν καλύτερες μονάδες, ενώ στον πάγκο κάθεται από το 2011 ο Ελβετός Μαρσέλ Κόλερ, ο οποίος έχει ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

Δεν είναι τυχαίο το ότι στα προκριματικά είχε απολογισμό 9-1-0 σε όμιλο με Ρωσία και Σουηδία. Από την άλλη, οι Μαγυάροι «έφτυσαν αίμα» για να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο και παρά το ότι ουδείς αμφισβητεί το δίκαιο της παρουσίας τους, θα πρέπει να κάνουν μία σειρά από υπερβάσεις για να συνεχίσουν στα νοκ άουτ ματς.

Η Αυστρία μπορεί να εκμεταλλευτεί την ταχύτητά της και να ξεκινήσει με το… δεξί, ενώ θα επιλέξουμε για σκόρερ τον Νταβίντ Αλάμπα, από τη στιγμή που ο αστέρας της Μπάγερν σουτάρει από απόσταση, εκτελεί τα πέναλτι και τις επικίνδυνες «στημένες» φάσεις.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

510 ΑΥΣΤΡΙΑ – ΟΥΓΓΑΡΙΑ 1 (1,58)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ 2

ΣΚΟΡΕΡ: Αλάμπα

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.