Είστε εδώ : Αρχική > Προβλέψεις > ΠΛΩΡΗ για τους «16»…

ΠΛΩΡΗ για τους «16»…

COVER-1 (6)Μεγάλα ματς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 17 Ιουνίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Το Euro 2016 βρίσκεται στο μέσο της φάσης των ομίλων και το ενδιαφέρον γίνεται όλο και μεγαλύτερο, μέρα με την ημέρα.

Ορισμένες ομάδες έδειξαν εξαιρετικά στοιχεία στην πρεμιέρα και θέλουν να συνεχίσουν αναλόγως, άλλες δεν τα πήγαν καλά και τώρα καλούνται να βαδίσουν στον δρόμο της αντίδρασης, για να έχουν ελπίδες πρόκρισης στους «16».

Το πρόγραμμα του τετραημέρου ανοίγει με το Ιταλία – Σουηδία (Παρασκευή 16.00). Βάσει των όσων είδαμε στην 1η αγωνιστική του 5ου ομίλου, η «σκουάντρα ατζούρα» θα πρέπει να κάνει… περίπατο, αλλά σε αυτό το επίπεδο, οι απόλυτες κρίσεις είναι άκρως παρακινδυνευμένες, όπως παρακινδυνευμένο είναι και το ότι το Βέλγιο προσφέρεται ως ακλόνητο φαβορί στο ματς με τη σκληροτράχηλη Ιρλανδία (Σάββατο 16.00).

Στο 4ο γκρουπ, Ισπανία και Κροατία πήραν προβάδισμα με το «καλημέρα» και μάλιστα έδειξαν ότι μπορούν να προχωρήσουν μακριά. Οι «φούριας ρόχας» αντιμετωπίζουν την Τουρκία (Παρασκευή 22.00), ενώ νωρίτερα, οι «χρβάτσκι» περιμένουν τους Τσέχους (Παρασκευή 19.00).

Αμφότερα τα φαβορί έχουν δικαίως τον 1ο λόγο.
Το Σάββατο «κλείνει» με τα 2 ματς του 6ου ομίλου.

Στις 19.00 η Ισλανδία αντιμετωπίζει την Ουγγαρία, με τις δύο ομάδες να… χαμογελούν στην πρεμιέρα και να δείχνουν ότι η πρόκριση, κάθε άλλο παρά ανέφικτη είναι. Στις 22.00, η Πορτογαλία παίζει με την Αυστρία και καλείται να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί.

Την Κυριακή έχουμε τη διεξαγωγή της 3ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο: Ελβετία – Γαλλία και Ρουμανία – Αλβανία, αμφότερα τα ματς στις 22.00 για λόγους αξιοπιστίας.

Το «Χ» βολεύει αμφότερες τις ομάδες στο 1ο ματς (θα τερματίσει 1η η Γαλλία και 2η η Ελβετία) και γι’ αυτό η απόδοσή του είναι σχετικά χαμηλή, ενώ τη Δευτέρα ρίχνει την αυλαία και το 2ο γκρουπ με τις αναμετρήσεις Σλοβακία – Αγγλία και Ρωσία – Ουαλία.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένονται οι 3 προημιτελικοί του Κόπα Αμέρικα. Οι αποδόσεις «αδικούν» το Περού που παίζει με την Κολομβία, με τους τυπικά γηπεδούχους να… ειδικεύονται στη συγκεκριμένη διοργάνωση. Αμφίρροπο κρίνεται το Μεξικό – Χιλή, αν και οι εκπρόσωποι της Κεντρικής Αμερικής είναι ιδιαίτερα ανεβασμένοι το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε και τις στήλες:
-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο
-«EINAI ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑΥΡΟ!» με τον Σταύρο Κολίλα
Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.