Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τριάδα» από τη Β’ Βραζιλίας…

«Τριάδα» από τη Β’ Βραζιλίας…

brasileirao-serie-b-1-728x410Το σημερινό κουπόνι περιλαμβάνει αμφίρροπες αναμετρήσεις, με παιχνίδια κυρίως από Ιρλανδία, Κίνα, Ισλανδία και Β’ Βραζιλίας.

Επιστρέφει η δράση στην Α’ Ιρλανδίας, έπειτα από 20 ημέρες. Η Σάμροκ θα παραταχθεί με ελλείψεις στο εντός έδρας αγώνα με την Κορκ, καθώς τιμωρημένοι είναι οι πολύτιμοι μέσοι ΜακΚέιμπ (5 γκολ) και Μπρέναν (1 γκολ και 3 ασίστ).

Στην Ατλέτικο Γκοϊανιένσε (φιλοξενείται από την Παϊσαντού) είναι τιμωρημένος ο πρώτος σκόρερ Ζορζίνιο (επιθετικός, 3 γκολ σε 6 ματς).

Γεμάτο το απουσιολόγιο στη Λοντρίνα, ενόψει του εκτός έδρας ματς με τη Λουβερντένσε. Τιμωρημένοι είναι οι Λουιζάο (στόπερ), Ιταμάρ (επιθετικός), Ζερμάνο (μέσος) και τραυματίες οι αμυντικοί Σένα, Παουλάο.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, στο ουδέτερο «Σεντενάριο» θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Μπραζίλ Πελότας – Μπαΐα. Η φιλοξενούμενη βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τον προπονητή Γκούτο Φερέιρα της Σαπεκοένσε.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Φτωχό πρόγραμμα, με «παγίδες» σήμερα στο κουπόνι και χωρίς αγώνες για το Euro της Γαλλίας. Επαναρχίζει βέβαια η Ιρλανδία, αλλά πρέπει να ξαναδούμε την συμπεριφορά των ομάδων, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος. Μόνο η μικρή κατηγορία της Βραζιλίας προσφέρει συνέχεια και συνέπεια, με μόνο μειονέκτημα την κόπωση των ομάδων από τα συνεχή παιχνίδια. Λογικοί άσοι από Κρισιούμα και Λουβερντένσε και ισοπαλία στο Μπραζίλ Πελότας κόντρα στην Μπαία.

 

2141 ΚΡΙΣΙΟΥΜΑ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ 1  (1,48)
2145 ΛΟΥΒΕΡΝΤΕΝΣΕ – ΛΟΝΤΡΙΝΑ 1 (1,53)
2146 ΜΠΡΑΖΙΛ ΠΕΛΟΤΑΣ – ΜΠΑΙΑ Χ (2,85)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.