Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα πέναλτι της Αγγλίας…

Τα πέναλτι της Αγγλίας…

Ολα τα νοκ άουτ παιχνίδια της Αγγλίας στα τελευταία 3 ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και μετά τη φάση των ομίλων έχουν οδηγηθεί στα πέναλτι. Εκεί όπου η Αγγλία μετρά 2 αποκλεισμούς και μόνο μία πρόκριση, όλα για την προημιτελική φάση.

Το μεγάλο στοίχημα της Γερμανίας είναι να επαναλάβει το επίτευγμα της Ισπανίας και έπειτα από το Παγκόσμιο Κύπελλο, να κατακτήσει και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ο Ματς Χούμελς δεν έκρυψε ότι τον εξιτάρει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού, όπως είπε, πρόκειται για ό,τι καλύτερο μπορεί να πετύχει ένας διεθνής ποδοσφαιριστής.

Οσο για την κριτική που ασκείται από τα ΜΜΕ στα «πάντσερ», ο Γερμανός στόπερ ανέφερε: «Είναι κάτι που έχουμε συνηθίσει. Οταν δεν κερδίζει η Γερμανία, υπάρχουν 10.000 λόγοι για να γίνει κριτική. Λίγοι καταλαβαίνουν ότι καμία ομάδα δεν μπορεί να κερδίζει συνεχώς».

Το σερί του Λάγκερμπακ

Η Ισλανδία ποντάρει στο αήττητο σερί που έχει ο Σουηδός προπονητής της με αντίπαλο την Αγγλία. Ο Λάγκερμπακ με την Εθνική Σουηδίας «τρέχει» 1-4-0 σε 5 παιχνίδι κόντρα στους Αγγλους.

Τελικοί με… προηγούμενα

Πολλές οι συμπτώσεις στο φινάλε του Κόπα Αμέρικα. Χιλή και Αργεντινή αναμετρήθηκαν στον τελικό της προηγούμενης διοργάνωσης, με τους Χιλιανούς να επικρατούν στα πέναλτι (4-1, 0-0 σε κανονική διάρκεια και παράταση). Επίσης, τα ζευγάρια των δύο τελικών έπαιξαν μεταξύ τους στην 1η αγωνιστική των ομίλων. Η Αργεντινή κέρδισε 2-1 τη Χιλή (χωρίς τον Λιονέλ Μέσι), ενώ η Κολομβία επικράτησε 2-0 των ΗΠΑ στην πρεμιέρα της διοργάνωσης (ξημερώματα Σαββάτου 4 Ιουνίου).

Ντι Μαρία αντί Λαβέτσι

Σόκαρε τους Αργεντινούς ο τραυµατισµός του Λαβέτσι. Σε προσπάθειά του να αποτρέψει ένα πλάγιο, έπεσε πάνω σε διαφηµιστική πινακίδα, προσγειώθηκε άτσαλα, έσπασε το χέρι του και χάνει τον τελικότου Κόπα Αμέρικα. Μικρό, πάντως, το κακό για την Αργεντινή, αφού αποθεραπεύτηκε ο Ντι Μαρία (έχασε τα 2 προηγούµενα µατς) και αναµένεται να βρεθεί στο αρχικό σχήµα.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.