Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι δύο «δρόμοι» του Euro!

Οι δύο «δρόμοι» του Euro!

euro-treeΤελείωσε η φάση των ομίλων του Euro 2016 και οι εκπλήξεις δεν έλειψαν. Τέσσερις από τις πέντε πρωτάρες προκρίθηκαν (τα κατάφεραν οι Ουαλία, Σλοβακία, Ισλανδία, Βόρειος Ιρλανδία, απέτυχε η Αλβανία), ενώ στους «16» βρίσκονται και 4 ομάδες της Μεγάλης Βρετανίας (Βόρειος Ιρλανδία, Ουαλία, Ιρλανδία και φυσικά η Αγγλία).

Από εδώ και πέρα τα λάθη κοστίζουν πανάκριβα, σε μία διοργάνωση που βγάζει έντονο το συναίσθημα της αδικίας.

Ετσι όπως διαμορφώθηκαν οι διασταυρώσεις, μία εκ των Ελβετίας, Πολωνίας, Κροατίας, Πορτογαλίας, Ουαλίας, Βορείου Ιρλανδίας, Βελγίου ή Ουγγαρίας θα παίξει στον τελικό.

Κοινώς, η μία φιναλίστ θα είναι ομάδα που δεν έχει κατακτήσει ποτέ τίποτα, με την Πορτογαλία και το Βέλγιο να έχουν από μία παρουσία σε τελικό.

Η έτερη φιναλίστ θα προκύψει από τον κατάλογο με τις Γερμανία, Σλοβακία, Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Ιρλανδία, Αγγλία και Ισλανδία! Κοινώς, στο «κάτω μέρος» του ταμπλό θα «σφαχτούν» ομάδες που έχουν κατακτήσει 11 Παγκόσμια Κύπελλα κι 9 Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα!

Μάλιστα, τα… όργανα αρχίζουν με το «καλημέρα», καθώς το ζευγάρι του προ τετραετίας τελικού, Ιταλία – Ισπανία, «μονομαχεί» τη Δευτέρα για μία θέση στα προημιτελικά. Λογικά θα περιμένει η Γερμανία, με τον νικητή του ζευγαριού που θα προκύψει να παίζει στα ημιτελικά πιθανότατα με τον νικητή του Γαλλία – Αγγλία. Πόλεμος!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.