Είστε εδώ : Αρχική > Γενικά > Τώρα αρχίζουν… ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

Τώρα αρχίζουν… ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ

COVER-1 (8)Τώρα αρχίζει το Euro! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», που κυκλοφορούν την Παρασκευή 24 Ιουνίου, προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Οι αγώνες της φάσης των ομίλων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη και πλέον περνάμε στο… κυρίως πιάτο.

Τα ζευγάρια των «16» περιλαμβάνουν αναμετρήσεις για όλα τα… γούστα, με το κοινό χαρακτηριστικό όλων να είναι το γεγονός ότι κάθε λάθος από εδώ και πέρα μπορεί να κοστίσει πανάκριβα, δεδομένου ότι η ήττα σημαίνει και αποκλεισμό.

Τον… χορό ανοίγει το Ελβετία – Πολωνία, με τους τυπικά φιλοξενούμενους να δείχνουν έτοιμοι για μεγάλα πράγματα, έχοντας ασπαστεί πλήρως το δόγμα «σεμνά και ταπεινά». Πέρασαν με 7 βαθμούς στην επόμενη φάση δίχως μάλιστα το «βαρύ πυροβολικό τους», ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Ακολουθεί το Ουαλία – Βόρειος Ιρλανδία, ένα ματς που ελάχιστοι περίμεναν σε αυτό το στάδιο της διοργάνωσης. Πρόκειται για ντέρμπι, με τους Ουαλούς του εκπληκτικού Γκάρεθ Μπέιλ να έχουν, θεωρητικά πάντα, τον 1ο λόγο.

Κροατία και Πορτογαλία είναι δύο ομάδες που έχουν βάλει ψηλά τον πήχη, αλλά στα προημιτελικά θα περάσει μόνο η μία, ενώ η Γαλλία υποδέχεται την Ιρλανδία, την οποία είχε αποκλείσει σκανδαλωδώς από το Μουντιάλ του 2010 με τη… μανσέτα του Τιερί Ανρί, στο περιβόητο 1-1 του «Σταντ Ντε Φρανς», το 2009. Η Γερμανία είναι ίσως το μεγαλύτερο φαβορί, καθώς αντιμετωπίζει την πρωτάρα, αλλά διόλου ευκαταφρόνητη Σλοβακία.

Η Ουγγαρία εντυπωσίασε τους πάντες στη φάση των ομίλων, μαζί με την Ουαλία διαθέτει την καλύτερη επίθεση (από 6 γκολ) και θέλει να αποδείξει ότι το Βέλγιο έχει πρόβλημα όταν αντιμετωπίζει ομάδες που περιμένουν στο μισό γήπεδο.

Το πιο εμπορικό ματς διεξάγεται στο Σεν Ντενί, όπου η Ιταλία αντιμετωπίζει την κάτοχο των τελευταίων 2 τροπαίων, την Ισπανία. Ο τελικός του Euro 2012 έρχεται στο… πιάτο μας πρόωρα, κάτι για το οποίο «ευθύνεται» η ήττα των «φούριας ρόχας» από την Κροατία. Η αυλαία πέφτει με το Αγγλία – Ισλανδία, ματς στο οποίο τα «τρία λιοντάρια» είναι το φαβορί, αν και μένει να αποδείξουν ότι έχουν αφήσει πίσω τους τις τάσεις αυτοκαταστροφής.

Στο Κόπα Αμέρικα, Αργεντινή και Χιλή διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον τελικό, όπως και πέρυσι, οπότε και οι Χιλιανοί πανηγύρισαν το 1ο τρόπαιο στην ιστορία τους. Φέτος, πάντως, η ιστορία αναμένεται να γραφεί διαφορετικά.
Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

Διαβάστε και τις στήλες:

-«ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ», με τον «psagmeno»
-«ΠΟΝΗΡΟ», «ΛΟΓΙΚΟ» και «ΦΑΝΤΑΣΜΑ»
-«ΤΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙ», με τον Μιχάλη Βραζιλιάνο

Καλή μελέτη και καλά κέρδη!

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.