Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Να ξεπεράσει το… σοκ!

Να ξεπεράσει το… σοκ!

caiojuniorΣτην Σαπεκοένσε (που υποδέχεται την Κρουζέιρο) το… σοκ της αποχώρησης του Γκούτο Φερέιρα «βγήκε» στον αγωνιστικό χώρο.

Την Κυριακή γνώρισε «βαριά» ήττα από την Σπορτ Ρεσίφε (με… 5-1). Η διοίκηση κινήθηκε άμεσα και «έκλεισε» τον Κάιο Ζούνιορ, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στην εμβόλιμη αγωνιστική.

Ο 51χρονος τεχνικός επιστρέψει στα… πάτρια εδάφη έπειτα από 2 χρόνια, δούλευε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (στην Αλ Σαμπάμπ).

Στο παρελθόν έχει «καθίσει» σε πάγκους «μεγάλων» ομάδων (Παλμέιρας, Φλαμένγκο, Μποταφόγκο, Γκρέμιο) αλλά κοινός παρανομαστής ήταν ότι δεν κατέκτησε τίτλο. Στο παλμαρέ του θα βρούμε ένα πρωτάθλημα του Κατάρ με την Αλ Γκαράφα (2009-10) και ένα πρωτάθλημα του τοπικού «Μπαϊάνο» με την Βιτόρια το 2013.

Στη Σαπεκοένσε, βέβαια, δεν ρίσκαραν με το συμβόλαιο του Κάιο Ζούνιορ. Υπέγραψε έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου (και… βλέπουμε). Ισως επειδή στον τελευταίο του «σταθμό» στην Βραζιλία, στην Κρισιούμα, το 2014 έδειξε να μην αντέχει την πίεση δουλεύοντας σε ομάδα η οποία έχει πρωταρχικό στόχο την παραμονή.

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.