Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Απόδοση κοντά στο… 10,00!

Απόδοση κοντά στο… 10,00!

santos-fc-2015-2016-nike-kit-5Αμφίρροπες μάχες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με αναμετρήσεις κυρίως από Α’ Βραζιλίας, Β’ Νορβηγίας και Ν. Κορέας!

Αποδεκατισμένη η Ουλενσάκερ, ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Κρίστιανσουντ. Εκτός είναι ο αρχηγός Γέρσταντ (μέσος), ο πρώτος σκόρερ Λάνγκος (επιθετικός, 5 γκολ) και οι Αμουντσεν (αμυντικός), Στάνταλς (φορ), Αας (χαφ).

Χωρίς 4 βασικούς παίκτες η Γκρέμιο (υποδέχεται την Σάντος). Τιμωρημένος είναι ο Ραμίρο (μέσος) και τραυματίες οι αμυντικοί Ουάλας, Τζέρομελ και Ρέις.

Με σημαντικές ελλείψεις και η Ιντερνασιονάλ (αντιμετωπίζει τη Φλαμένγκο στο ουδέτερο «Κλ. Αντράντε»). Θ’ απουσιάσουν ο βασικός γκολκίπερ Φερνάντες, ο επιθετικός Αϊλον (3 γκολ) και ο μέσος Φαμπίνιο.

Για το ίδιο πρωτάθλημα, στη Σαπεκοένσε πραγματοποιεί ντεμπούτο ο τεχνικός Γκούτο Φερέιρα στο εντός έδρας αγώνα με την Κρουζέιρο.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Αμυντικά κενά παρουσιάζουν Στρόμεν και Ράουφος στο Νορβηγικό πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να δέχονται με ευκολία γκολ. Θα επιλέξουμε να σκοράρουν και οι δύο στο μεταξύ τους παιχνίδι. Διαφωνούμε με το γεγονός ότι η Γκρέμιο δίνεται φαβορί κόντρα στην προερχόμενη από δύο πειστικές νίκες Σάο Πάολο. Θα ρισκάρουμε στην καλοπληρωμένη ισοπαλία. Τέλος το over σε απόδοση πάνω από 2,00 δείχνει ελκυστικό στο ματς Σαπεκοένσε – Κρουζέιρο.

2540 ΣΤΡΟΜΕΝ – ΡΑΟΥΦΟΣ G/G (1,50)
2554 ΓΚΡΕΜΙΟ – ΣΑΝΤΟΣ X (3,10)
2561 ΣΑΠΕΚΟΕΝΣΕ – ΚΡΟΥΖΕΙΡΟ OVER  (2,02)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.