Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Υπάρχει… φόβος!

Υπάρχει… φόβος!

Germany-vs-Italy-Prediction-and-Tips-EUROΣΗΜΕΡΑ (Σάββατο 2 Ιουλίου), διεξάγεται στο Μπορντό το απόλυτο ευρωπαϊκό ντέρμπι. Με άλλα λόγια, Γερμανία – Ιταλία.

Ο τεχνικός της «νασιονάλμανσαφτ», Γιόακιμ Λεβ, ρωτήθηκε για το αν οι παίκτες του έχουν κόμπλεξ απέναντι στη «σκουάντρα ατζούρα» κι εκείνος απάντησε πως όχι, αλλά το πίσω μέρος του μυαλού σίγουρα υπάρχει ένας φόβος.

Σε επίσημα ματς, τα «πάντσερ» δεν έχουν νικήσει ποτέ τους Ιταλούς (0-4-4, 6-12 γκολ) και μάλιστα δεν πρόκειται για αναμετρήσεις της σειράς, αλλά για δύο ημιτελικούς Μουντιάλ (1970, 2006 – 3-4 και 0-2 αντίστοιχα, αμφότερα τα ματς κρίθηκαν στην παράταση), έναν τελικό Μουντιάλ (1982 – 1-3) και δύο ματς ομίλων στην ύψιστη διοργάνωση (1962 και 1978, αμφότερα 0-0).

Εξάλλου, σε δύο ματς για τα γκρουπ του Euro οι αναμετρήσεις έληξαν ισόπαλες (0-0 το 1988 και το 1996), ενώ στον προ τετραετίας ημιτελικό, τα δύο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι έκαναν τη διαφορά (2-1). Οι Ιταλοί έχουν κάνει ήδη το 1ο βήμα, σπέρνοντας το φόβο στο γερμανικό στρατόπεδο.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, έχουμε -θεωρητικά- το πιο ακλόνητο φαβορί, καθώς η Γαλλία υποδέχεται την Ισλανδία στο «Σταντ Ντε Φρανς». Δεν αποκλείεται πάντως τα πράγματα να αποδειχθούν περίπλοκα για τους «τρικολόρ». Αντιμετωπίζουν μία ομάδα που… ζει το όνειρο, αν και οι αριθμοί της μαρτυρούν ότι δεν είναι τυχαία. Πορεύεται αήττητη στο τουρνουά, σκόραρε και στα 4 ματς, όπως έπραξε και στα 5 τελευταία με τη Γαλλία, ενώ έχει πετύχει τουλάχιστον 1 γκολ στα 28 από τα 30 πιο πρόσφατα ματς που έχει δώσει, επίσημα και φιλικά. Αν βρει δίχτυα και στον προημιτελικό, οι Γάλλοι μάλλον θα χρειαστεί να γεμίσουν ιδρώτα τη φανέλα για να παίξουν στα ημιτελικά.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

546. ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΙΤΑΛΙΑ 2 (3,65)

EXTRA… ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

2-3 GOAL

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ: Χ

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.