Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τα «SOS» του κουπονιού (8 Ιουλίου)

Τα «SOS» του κουπονιού (8 Ιουλίου)

news1Ας δούμε τις σημαντικότερες ειδήσεις από τα σημερινά ματς του κουπονιού…

Ξεκινάμε από το MLS των ΗΠΑ. Στο Ορλάντο αποχώρησε ο τεχνικός Αντριαν Χιτ, έπειτα από 8 χρόνια παρουσίας στον πάγκο της ομάδας, η διοίκηση πήρε την απόφαση, λόγω της κάκιστης πορείας στο πρωτάθλημα.

Η Σταγόνα που ξεχείλισε το… ποτήρι ήταν ο αποκλεισμός από το Κύπελλο (και μάλιστα από ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας). Στο εντός έδρας ματς με το Χιούστον στον πάγκο θα καθίσουν οι υπηρεσιακοί, Μπόμπι Μέφι και Αντονι Πούλις.

ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Προσοχή θέλει η Φιν Χαρπς αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Γκάλγουεϊ. Δεν παίζουν οι Μάιλι (κεντρικός αμυντικός με 15 συμμετοχές), Κολ (αρ. μπακ με 16 συμμετοχές), Χάρκιν (μέσο-επιθετικός με 15 συμμετοχές), Μπόιλ (κεντρικός μέσος με 13 συμμετοχές). Από «τεστ ετοιμότητας» πριν από το ματς θα περάσουν οι Μολόι (αμυντικός μέσος με 7 συμμετοχές), Χάνλον (πλάγιος επιθετικός με 15 συμμετοχές) και Σκάλι (μέσος με 15 συμμετοχές και 3 γκολ).

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ: Η αναμέτρηση Σεϊναγιόνε – Παλοκέρχο θα διεξαχθεί σε συνθετικό χλοοτάπητα. Στην φιλοξενούμενη, η συμμετοχή του βασικού γκολκίπερ Κόλαρ (13 συμμετοχές), θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η Βάασα παίζει για πρώτη φορά στο ανακαινισμένο… σπίτι της, το «Ελίζα Στάνιον», το οποίο έχει συνθετικό χλοοτάπητα. Υποδέχεται τη Λάχτι, η οποία θα στερηθεί τους Χόστικα (μ.-ε. 12/1), Ταμιλέχτο (μ. 14/0).

ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ: Πρεμιέρα στο Κλαουσούρα με δύο αναμετρήσεις. Η Γκουαρανί υποδέχεται την Ρούμπιο Νιου και η πρωταθλήτρια Λιμπερτάδ την Ρίβερ Πλέιτ.

ΝΟΡΒΗΓΙΑ: Η Σταρτ (που παίζει εντός έδρας με την Μπόντο Γκλιμτ) «μετράει»… 364 (!!) ημέρες από την τελευταία της νίκη στο πρωτάθλημα. Εχει να… χαμογελάσει από τις 4 Ιουλίου 2015. Σε 14 ματς πέτυχε 9 γκολ, αριθμός που αποτελεί τη… χειρότερη επίδοση ομάδας στην «μεγάλη» κατηγορία.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.