Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Απόδοση «μαγνήτης» στο Περού!

Απόδοση «μαγνήτης» στο Περού!

Melgar-fcΣήμερα θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση Μελγκάρ – Ντεπορτίβο Σαν Μαρτίν, που διεξάγεται στις 04.00 τα ξημερώματα για το «Κλαουσούρα» του Περού…

Ο «άσος»(μέσος όρος) βρίσκεται στο 1,54, το «Χ» στο 3,75 και το «διπλό» στο 5,35.

Αρχικά το «σετ» ήταν 1,35 – 4,00 – 6,25. Η πτώση της απόδοσης για τη νίκη της φιλοξενούμενης (ή για μη ήττα) είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.

Η Μελγκάρ, που απογοήτευσε στο φετινό Λιμπερταδόρες, ακόμη προσπαθεί να συνέλθει. Διαθέτει καλό ρόστερ, όχι όμως συνοχή και ψυχολογία.

Μάλιστα από το σημερινό παιχνίδι θα της λείψουν δύο πολύτιμα «εργαλεία».

Ο σκόρερ Κουέστα (9 γκολ σε 20 συμμετοχές) και ο μέσος Λέουδο (2 γκολ σε 14 συμμετοχές). Στο σημειωματάριό μας έχουμε επίσης ότι πρόκειται για ομάδα που δέχεται… εύκολα γκολ, ενώ σε 4 εντός έδρας ματς κέρδισε τα «μισά» (2-1-1).

Γι’ αυτό θεωρούμε παράλογο το σετ αποδόσεων. Βέβαια υπάρχει και η φιλοξενούμενη. Η Ντεπορτίβο Σαν Μαρτίν… έρχεται από καλή εμφάνιση στην έδρα της Σέζαρ Βαγιέχο. Πήρε 2-2, δέχθηκε και τα 2 γκολ με πέναλτι.

Το σημαντικό είναι ότι «καίγεται» για βαθμούς, αφού βρίσκεται χαμηλά στη συνολική βαθμολογία, αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα, θα υποβιβάζονται. Προσοχή, όμως: Η Ντεπορτίβο Σαν Μαρτίν δεν είναι ομάδα για… φούντο. Υπάρχουν χειρότερες στην κατηγορία.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΚΥΡ. (04.00) 1073 ΜΕΛΓΚΑΡ – ΝΤΕΠ. ΣΑΝ ΜΑΡΤΙΝ Χ2 Δ.Ε.  (2,13)

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.