Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Παιχνίδι με γκολ και… Αβάι!

Παιχνίδι με γκολ και… Αβάι!

avai-fcΑμφίρροπες μάχες περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με 4 νέες αφίξεις.

Πρεμιέρα έχουμε στα πρωταθλήματα Δανίας, Πολωνίας, Κροατίας και Μεξικού, ενώ το υπόλοιπο πρόγραμμα πλαισιώνεται κυρίως με ματς από Ιρλανδία και Β’ Βραζιλίας.

Χωρίς το «αστέρι» της η Βίμποργκ στο εντός έδρας αγώνα με τη Νόρντζελαντ. Τραυματίας είναι ο επιθετικός Ντεμπλέ (5 γκολ – 7 ασίστ πέρσι).

Η Οντένσε ενισχύθηκε και στην πρεμιέρα υποδέχεται τη Σίλκεμποργκ, η οποία επέστρεψε άμεσα στα «μεγάλα σαλόνια», αλλά χωρίς σημαντικές προσθήκες.

Στη Σάμροκ Ρόβερς (υποδέχεται την Μποέμιανς) πραγματοποιεί ντεμπούτο στο πρωτάθλημα ο τεχνικός Στέφεν Μπράντλεϊ.

Αήττητη για 5 σερί αγωνιστικές η Αβάι, αλλά χωρίς 2 βασικούς παίκτες κόντρα στην Οέστε. Τιμωρημένοι είναι ο επιθετικός Γουίλιαμ (4 γκολ) και ο μέσος Λουάν.

Στο ουδέτερο «Τσάκο» της Ασουνσιόν το Σέρο Πορτένιο – Νασιονάλ, όπου εδρεύουν οι δύο ομάδες. Στη Νασιονάλ είναι τραυματίας ο πολύτιμος φορ Κόλμαν (6 γκολ).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Δανίας και η Οντένσε που ενισχύθηκε στις μεταγραφές μπορεί να κάνει το over απέναντι στην αδύναμη που ανέβηκε και πάλι στην μεγάλη κατηγορία φέτος. Τα 13 από τα 16 φετινά παιχνίδια της Σάμροκ στην Ιρλανδία ήταν στο εύρος των 2-3 γκολ. Τέλος η ισχυρή στην έδρα της Αβάι (5 νίκες σε 7 εντός έδρας αγώνες),μας προσφέρει ένα καλό άσο από το πρωτάθλημα της Β΄ Βραζιλίας.

1740 ΟΝΤΕΝΣΕ – ΣΙΛΚΕΜΠΟΡΓΚ OVER (1,85)
1750 ΣΑΜΡΟΚ – ΜΠΟΕΜΙΑΝΣ 2-3 G (1,68)
1755 ΑΒΑΙ – ΟΕΣΤΕ 1 (1,77)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.