Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δύο «φαντάσματα»!

Δύο «φαντάσματα»!

HJKfi_Atom_Dahne_TaiwoΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ στη Φινλανδία όπου «αλιεύουμε» ένα «φαντασματάκι» στον αγώνα της ΕΛΣΙΝΚΙ με τη ΛΑΧΤΙ.

Στα τελευταία 3 παιχνίδια με γηπεδούχους τους πρωτευουσιάνους, οι φιλοξενούμενοι έχουν αποσπάσει 2 ισοπαλίες.

Μήπως τώρα κάνουν ακόμη μεγαλύτερη «ζημιά» από τη στιγμή που η ειδησεογραφία «γέρνει την πλάστιγγα» υπέρ τους; Η Ελσίνκι θα στερηθεί τουλάχιστον 3 βασικούς παίκτες και έχει αμφίβολους άλλους 2, ενώ είναι δεδομένη η κούραση από τις αναμετρήσεις στο Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα, την Πέμπτη αντιμετώπιζε εντός έδρας τη σουηδική Γκέτεμπορκ στο σκανδιναβικό ντέρμπι, όπου εκτός από την πρόκριση στα πλέι οφ διακυβεύεται και το γόητρο.

Είναι πιθανό η Λάχτι να κατακτήσει την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη ή τουλάχιστον να πάρει μία ακόμη ισοπαλία την Κυριακή (18.30).

Το «διπλό» έχει απόδοση 6,25 και το «Χ» το συναντάμε 3,80 στον κωδικό 1152 του κουπονιού.

ΠΡΕΜΙΕΡΑ στην Πρέμιερ Σκωτίας…

Και η ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ περιμένει την ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ. Από τις πιο σταθερές ομάδες στα «μεγάλα σαλόνια» οι γηπεδούχοι, σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας τα τελευταία χρόνια.

Αναμένονται ακόμη καλύτεροι αφού η διοίκηση έκανε το χατήρι του προπονητή Ράιτ και του πήρε παίκτες. Δεδομένη η ποιότητα των φιλοξενούμενων, καθώς αρκετές είναι οι «φωνές» που στο «νησί» θεωρούν ότι και φέτος θα τερματίσουν δεύτεροι, αφήνοντας πιο πίσω τη νεοφώτιστη Ρέιντζερς.

Ωστόσο, παίζουν από τα τέλη Ιουνίου Ευρώπη και η κούραση θα τους επηρεάσει δίνοντας προβάδισμα την Κυριακή (14.15) στον «άσο» που έχει απόδοση 3,15 στον κωδικό 1077.

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.