Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τριάδα» με «δυνατές» αποδόσεις…

«Τριάδα» με «δυνατές» αποδόσεις…

ODENSE, DENMARK - APRIL 03: Mandla Masango of Randers FC and Mohamed El Makrini of OB Odense compete for the ball during the Danish Alka Superliga match between OB Odense and Randers FC at TreFor Park on April 3, 2016 in Odense, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)

Αμφίρροπες «μάχες» περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με παιχνίδια κυρίως από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας και Ολλανδίας. Ταυτόχρονα, μας προσφέρει μία «μικρή» γεύση από την Πριμέρα Ντιβιζιόν, το Κύπελλο Γερμανίας και την Α’ Τουρκίας.

Κινεζικός επιχειρηματικός όμιλος κατέβαλε το ποσό των 100 εκατ. ευρώ και απέκτησε το 20% της Λυών (υποδέχεται την Καέν). Συμφωνία που ενδέχεται να μειώσει το χρέος του συλλόγου.

Στο Κύπελλο Γερμανίας διεξάγεται ο πρώτος γύρος. Οι αγώνες είναι νοκ άουτ, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση και στη συνέχεια, αν χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι.

Πρεμιέρα στην Α’ Ισπανίας. Με νέους προπονητές οι Μάλαγα και Λα Κορούνια υποδέχονται τις Οσασούνα και Εϊμπαρ, αντίστοιχα. Στη Μάλαγα ανέλαβε ο Χουάντε Ράμος, ενώ στην Λα Κορούνια πραγματοποιεί ντεμπούτο ο Γκαριτάνο.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Σαουθάμπτον για τη 2η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. Στη Γιουνάιτεντ λογικά θα αγωνιστεί το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο μέσος Πογκμπά (ήρθε από τη Γιουβέντους).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Από το κακό στο χειρότερο πάει η Νόρτζελαντ, μετρά 4 διαδοχικές ήττες, διάστημα στο οποίο η εστία της παραβιάστηκε 13 φορές! Αντιθέτως, η Ράντερς προέρχεται από 3 σερί νίκες και θα έχει 2 επιστροφές βασικών παικτών. Στην Α’ Ολλανδίας δίνουμε προβάδισμα στην Ντεν Χάαγκ, εκτιμώντας πως η… ρέντα της Εξέλσιορ θα σταματήσει. Με «όπλο» την έδρα θα πορευτεί και φέτος η Αζαξιό. Η Μπουργκ προβλημάτισε αμυντικά την προηγούμενη αγωνιστική και δέχτηκε 4 γκολ από την Οσέρ, που μέχρι τότε αγνοούσε τη νίκη. Λογικό φαβορί η γηπεδούχος.

1837 ΝΟΡΤΖΕΛΑΝΤ – ΡΑΝΤΕΡΣ 2 (1,83)
1895 ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ 2 (2,10)
1874 ΑΖΑΞΙΟ – ΜΠΟΥΡΓΚ 1 (1,90)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.