Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αποδόσεις σε Τουρκία και Αμερική…

Αποδόσεις σε Τουρκία και Αμερική…

wesley-sneijder2ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ περιμέναμε να περάσουν κάποιες αγωνιστικές για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι ομάδες.

Αυτή που μας «άρεσε» είναι η ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ, η οποία μετράει «2 στις 2» νίκες, βγάζοντας καλά δείγματα στον αγωνιστικό χώρο. Σνάιντερ, Ντέρντιγιοκ, Μπρουμά και Ζόσουε συνδυάζονται εξαιρετικά από τη μέση και μπροστά, κάτι που θα επιδιώξουν και στην έδρα της ΚΑΪΣΕΡΙΣΠΟΡ (Σάββατο, 19.00).

Η ομάδα της Καισάρειας δεν έχει νίκη στα 2 πρώτα ματς, αμυντικά έχει τρανταχτές αδυναμίες (δέχτηκε 5 γκολ) και θα πρέπει να μεταμορφωθεί για να κοντράρει την «τσιμ μπομ», η οποία παραδοσιακά «περνάει» από την Καισάρεια (7-4-0, από το 2005 και έπειτα). Ποντάρουμε στην 3η νίκη της Γαλατά, με απόδοση 2,20 (κωδικός 1369).

ΣΤΟ MLS, η ΝΙΟΥ ΙΝΓΚΛΑΝΤ δεν… τρομάζει με τις εμφανίσεις της εδώ και 1,5 μήνα, έχοντας πετύχει μόλις 1 νίκη σε 7 αγωνιστικές. Απαντες περιμένουν πώς και πώς τον τελικό του Κυπέλλου με το Ντάλας την ερχόμενη Πέμπτη (ο νικητής εξασφαλίζει εισιτήριο για το Concacaf), ωστόσο ο τεχνικός Τζέι Χιπς δεν αποκλείεται να ξεκουράσει βασικούς παίκτες, προκειμένου να μην έχει απώλειες στο Τέξας.

Τώρα αντιμετωπίζει τη ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΙΤΙ (Κυριακή, 03.00), η οποία βρίσκεται σε καλή κατάσταση (3-2-1), με τους Βίγια και Λάμπαρντ να διαπρέπουν στον αγωνιστικό χώρο (17+11=28 γκολ, από τα 48 συνολικά).

Το θετικό για τους παίκτες του Πατρίκ Βιεϊρά είναι ότι δεν έκαναν μακρινό ταξίδι, καθώς το Φόξμπορο απέχει μόλις 319 χιλιόμετρα. Στηρίζουμε την ομάδα με την καλύτερη εκτός έδρας επίδοση (6-3-5), με το «διπλό» να προσφέρεται σε απόδοση 3,10 στον κωδικό (1145).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.