Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Επιλογές για το Σαββατοκύριακο!

Επιλογές για το Σαββατοκύριακο!

football_tactics_617x411Σε πλήρη εξέλιξη τα πρωταθλήματα σε Ευρώπη και Λατινική Αμερική. Στην Σούπερ Λίγκα ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί με κόσμο στις εξέδρες τον ΠΑΣ (κέρδισε την έφεση), ενώ εκτός έδρας αποστολές έχουν Ολυμπιακός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (χωρίς Λέοβατς) σε Καυταντζόγλειο, Βέροια και Τρίπολη αντίστοιχα.

Στην Γαλλία την Κυριακή το βράδυ έχουμε το ντέρμπι Μαρσέιγ – Λυών με την φιλοξενούμενη να έχει νοκ άουτ το μεγάλο της αστε΄ρι και πρώτο σκόρερ του Σαμπιονά Λακαζέτ. Στη Λιλ που δεν ξεκίνησε καλά φέτος, ανανέωσε το συμβόλαιο του μέχρι το 2020 ο τεχνικός Αντονετί.

Δύο δυνατά ματς στο Καμπιονάτο όπου η Ιντερ υποδέχεται την Γιουβέντους που ξεκίνησε με το …πόδι στο γκάζι και 3 σερί νίκες το πρωτάθλημα, ενώ η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Ρόμα που έχει περάσει αλώβητη τα 4 τελευταία χρόνια από την Φλωρεντία (3 νίκες και 1 ισοπαλία).

Οι δύο πρώτες αγωνιστικές στην Γερμανία έδωσαν προβάδισμα σε Μπάγερν και Χέρτα που δεν έχουν βαθμολογική απώλεια. Αμφότερες παίζουν εντός έδρας με Ινγκολσταντ και Σάλκε αντίστοιχα. Η τελευταία έχει πολύ καλή παράδοση κόντρα στην ομάδα του Βερολίνου με 12 νίκες σε 15 παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας.

Στην έδρα της Εσπανιόλ δοκιμάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης στηνω Ισπανία, αφού γλίτωσε το «έμφραγμα» στο Τσάμπιονς Λιγκ (2-1 ενώ έχανε μέχρι το 89΄0-1 από τη Σπόρτινγκ).Η Σεβίλλη που έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τον Μάιο του 2015 παίζει στην έδρα της Ειμπάρ.
Τα στάνταρ

730 ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ – ΚΟΡΤΡΑΪΚ 1 (1,85)
737 ΑΒΑΪ – ΜΠΡΑΓΚΑΝΤΙΝΟ 1 (1,72)
792 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ OVER (1,55)

Εξαιρετική πορεία διαγράφει η Ζούλτε Βάρεγκεμ στο Βελγίο, στην κορυφή της βαθμολογίας! Υπολογίσιμος αντίπαλος η Κορτράικ (μόλις 1 ήττα), αλλά δίνουμε προβάδισμα στην έδρα. «Μεταμορφωμένη» προς το καλύτερο το τελευταίο χρονικό διάστημα η Αβάι στην Β’ Βραζιλίας, έχει απολογισμό 4-1-0 στα 5 τελευταία με τον νεοφερμένο κόουτς Κλαουντίνεϊ Ολιβέιρα και υποδέχεται την αδύναμη εκτός έδρας Μπραγκαντίνο (2-3-7), που βρίσκεται στην ζώνη υποβιβασμού. Περιμένουμε γκολ στο Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που δείχνει και η προϊστορία.

Τα καλοπληρωμένα

600 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ  (3,65/3,30)
732 ΒΙΛΕΜ – ΕΞΕΛΣΙΟΡ Χ2  (2,05)
734 ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ – ΜΑΛΑΓΑ 1  (2,15)

Η Αϊντραχτ στηρίζεται παραδοσιακά στην έδρα της. Δύσκολη αποστολή στην Φρανκφούρτη για την Λεβερκούζεν, η οποία προέρχεται από μεσοβδόμαδο παιχνίδι στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπου εμφάνισε πολλά κενά στην άμυνα. «Αδικείται» στο σετ αποδόσεων η Εξελσιορ, που βρίσκεται πιο ψηλά στην βαθμολογία από την Βίλεμ και μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Θετικά δείγματα γραφής έχει δείξει η ευχάριστη έκπληξη φέτος στην Ισπανία, Λας Πάλμας, ηττήθηκε στις καθυστερήσεις στην έδρα της Σεβίλλης. Την στηρίζουμε απέναντι στην Μάλαγα.

Φουλ του Χ

703 ΕΛΤΣΕ – ΛΟΥΓΚΟ X (3,10)
735 ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ – ΠΑΛΜΕΪΡΑΣ X (2,95)
858 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΡΟΜΑ X (3,10)

Στην Β’ Ισπανίας, Ελτσε και Λούγκο έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά, βρίσκονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας, πρωταρχικός στόχος να μην ηττηθούν στην μεταξύ τους «μάχη». Δύσκολη αποστολή για την πρωτοπόρο Παλμέιρας στην έδρα της Κορίνθιανς, θα πρέπει να αισθάνεται ευχαριστημένη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ντέρμπι στην Ιταλία, ανάμεσα σε Φιορεντίνα και Ρόμα. Αμφότερες, προέρχονται από εκτός έδρας παιχνίδι το βράδυ της Πέμπτης για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα, το πρώτο σημείο είναι η «μοιρασιά».

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.