Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τριάδα» με απόδοση… «5,90»!

«Τριάδα» με απόδοση… «5,90»!

money-football-977[1]«Κλασικό» το κουπόνι της Παρασκευής, με παιχνίδια κυρίως από τις… μικρές κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας και Γερμανίας. Ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις Ντόρτμουντ – Φράιμπουργκ και Μπέτις – Μάλαγα σε Μπουντεσλίγκα και Πριμέρα, αντίστοιχα.

Στη Στουτγάρδη (φιλοξενείται από την Μπόχουμ) πραγματοποιεί ντεμπούτο ο τεχνικός Χάνες Βολφ.

Στην Αντάλιασπορ (υποδέχεται την Ακίσασπορ) τέθηκε εκτός ο επιθετικός Σάμουελ Ετό, λόγω ανάρτησης που έκανε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

«Πλήγμα» για την Κλαμπ Μπριζ (αντιμετωπίζει εκτός την Μουσκρόν) ο τραυματισμός του βασικού στόπερ Ενχελς.

Η Ντόρτμουντ έχει σκοράρει 17 γκολ στα 3 πιο πρόσφατα ματς σε Γερμανία και Τσάμπιονς Λιγκ. Για το εντός έδρας ματς με τη Φράιμπουργκ δεν υπολογίζεται ο στόπερ Μπαρτρά.

Στην Τζόινβιλ (παίζει εντός με την Αβάι) απολύθηκε ο τεχνικός Λίσκα και στη θέση του προσελήφθη ο Ρ. Μενέζες.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Αμυντικά προβλήματα έχουν Αντάλιασπορ και Ακίσασπορ. Η πρώτη δέχτηκε 6 γκολ στα 3 τελευταία παιχνίδια (ισάριθμα Over), ενώ η δεύτερη 6 στο ίδιο διάστημα. Πιθανό το Over στο μεταξύ τους. Σε αγωνιστική άνοδο βρίσκεται η Μπουργκ στη Β’ Γαλλίας, «τρέχει» αήττητο 4 αγωνιστικών, με 2 σερί επικρατήσεις. Η Λαβάλ υστερεί εκτός έδρας, αγνοεί τη νίκη σε 4 αναμετρήσεις (0-1-3), χωρίς μάλιστα να «βρει δίχτυα» σε κάποια από αυτές. Από 8 διαδοχικές ήττες προέρχεται η Φιν Χαρπς (Ιρλανδία) και συντελεστή τερμάτων 0-15. Λογικό φαβορί η Σεντ Πάτρικς.

1515 ΑΝΤΑΛΙΑΣΠΟΡ – ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ OVER (1,80)
1522 ΜΠΟΥΡΓΚ – ΛΑΒΑΛ 1 (1,95)
1545 ΦΙΝ ΧΑΡΠΣ – ΣΕΝΤ ΠΑΤΡΙΚΣ 2 (1,70)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.