Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Δυνατοί «άσοι»…

Δυνατοί «άσοι»…

finlandiaΕπιστροφή στη ροή των πρωταθλημάτων με ένα γεμάτο κουπόνι το Σαββατοκύριακο. Στην Νέα Σμύρνη παίζει κόντρα στον Πανιώνιο ο Ολυμπιακός έχοντας 25 νίκες και 3 ισοπαλίες ανεξαρτήτως έδρας απέναντι στον σημερινό του αντίπαλο.

Αύριο Κυριακή ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Ξάνθη και ο ΠΑΟΚ χωρίς τον τραυματία Τζαβέλα τον Ηρακλή.

Στην Αγγλία η Σουόνσι άλλαξε προπονητή με τον Μπράντλι να παίρνει την θέση του Γκουιντολίν, Σίτι χωρίς Σανιά υποδέχεται την Εβερτον, αλλά όλα τα φώτα είναι στραμμένα στο ντέρμπι Λίβερπουλ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που διεξάγεται τη Δευτέρα.

Εχοντας σε φόρμα τον Καβάνι (8 γκολ σε ισάριθμα παιχνίδια) η Παρί Σεν Ζερμέν αναμένεται να περάσει από την έδρα της ουραγού Νανσί. Εντός των ημερών αλλάζει σελίδα η Μαρσέιγ, το πλειοψηφικό πακέτο της οποίας καταλήγει στα χέρια του επενδυτή Φρανκ ΜακΚορτ.

Τον κακό της δαίμονα την Λα Κορούνια που έχει αποσπάσει δύο χρονιές σερί ισοπαλία 2-2 στην Βαρκελώνη, υποδέχεται η Μπαρτσελόνα με τον Μέσι να είναι έτοιμος. Πραντέλι κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Βαλένθια στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Σπόρτινγκ Χιχόν. Νέος τεχνικός και στην Γρανάδα, όπου ανέλαβε ο Λούκας Αλκαράθ με την νέα του ομάδα να έχει δύσκολη αποστολή στην έδρα της Ατλέτικο Μαδρίτης.
Τα στάνταρ

761 ΓΚΟΪΑΣ – ΒΙΛΑ ΝΟΒΑ 1  (1,72)
800 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ 1  (1,60)
821 ΛΑΤΣΙΟ – ΜΠΟΛΟΝΙΑ 1  (1,45)

Στην Β’ Βραζιλίας ξεχωρίζει το τοπικό ντέρμπι ανάμεσα σε Γκοϊάς και Βίλα Νόβα. Ανεβασμένη η γηπεδούχος, πορεύεται με 3 νίκες στα 4 τελευταία, έχοντας σε δαιμονιώδη φόρμα τον Λέο Γκαμάλο (8 γκολ στα 9 πρόσφατα). Πολλές απουσίες στην φιλοξενούμενη. Στην Ιταλία, η Φιορεντίνα βρίσκεται χαμηλά στην βαθμολογία, ευκαιρία να επανέλθει στον δρόμο των επιτυχιών μετά από 3 αγωνιστικές επί της Αταλάντα (αδύναμη εκτός έδρας). «Μισή» θα παραταχθεί στο «Ολίμπικο» η Μπολόνια, δίκαιο φαβορί η Λάτσιο.

Τα καλοπληρωμένα

607 ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ – ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ 1 (2,00)
764 ΤΖΟΪΝΒΙΛ – ΠΑΡΑΝΑ 1 (1,92)
817 ΕΞΕΛΣΙΟΡ – ΡΟΝΤΑ 1 (2,15)

Στην Γερμανία, η Χοφενχάιμ παραμένει αήττητη. Υποδέχεται την Φράιμπουργκ, η οποία «μετρά» 3 ήττες σε ισάριθμα εκτός έδρας παιχνίδια, ενώ αμυντικά δεν πείθει. Θα πάμε με την έδρα. «Τελικό» παραμονής για την Τζόινβιλ στην Β’ Βραζιλίας. Η Παρανά θα στερηθεί τον αρχηγό – τερματοφύλακα και ακόμη 5 βασικούς παίχτες λόγω τιμωρίας. Στην Ολλανδία, απογοητεύει η Ρόντα. Ουραγός, η μοναδική χωρίς νίκη, δεν έχει σκοράρει στα 6 τελευταία. Ευκαιρία για την Εξελσιορ να επιστρέψει στις νίκες.

Φουλ του Χ

593 ΝΑΠΟΛΙ – ΡΟΜΑ Χ (3,25)
820 ΡΕΝ – ΜΠΟΡΝΤΟ  Χ (2,90)
902 ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΤΟΡΟΝΤΟ Χ  (3,10)

Στην Ιταλία, ξεχωρίζει το ντέρμπι του Νότου ανάμεσα σε Νάπολι και Ρόμα. Η γηπεδούχος θα στερηθεί τον «πολύτιμο» Μίλικ (4 γκολ), που τραυματίστηκε σοβαρά. Η Ρόμα κάθε άλλο παρά εμπνέει εμπιστοσύνη, θα ρισκάρουμε με την ισοπαλία. Ανάλογα θα πράξουμε και στην αναμέτρηση Ρεν – Μπορντό. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην κατάταξη, ενώ τα δύο πρόσφατα ματς στην έδρα της Ρεν δεν αναδείχθηκε νικητής. Στην τελική ευθεία το MLS Αμερικής, ισοπαλία που «βολεύει» Μόντρεαλ και Τορόντο.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.