Είστε εδώ : Αρχική > Σταύρος Κολίλας > Σταύρος Κολίλας: «Over 3,5» και εκπλήξεις!

Σταύρος Κολίλας: «Over 3,5» και εκπλήξεις!

xrimatistiria_15Στο όνοµα του Πατρός, του… Ιού και του χρήµατος
µερίδας Σπορτ της Βαρκελώνης οι νονοί του «Iού» της FIFA.

Αυτή τη φορά ο «ιός» κόλλησε πολλούς. Είναι ο φόρος µε έκπτωση που πληρώνουν οι σύλλογοι µετά τους αγώνες των εθνικών οµάδων στα µήκη και πλάτη του πλανήτη. Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Μίλαν, Νάπολι κι άλλες πολλές θα πληρώσουν ξανά τον άλλο µήνα, όταν εµφανιστεί ο επόµενος ζηµιογόνος ιός.

Δυστυχώς δεν υπάρχει χώρος να αναφέρουµε όλες τις αναγκαστικές απουσίες των οµάδων. Αλλωστε τις λεπτοµέρειες θα τις βρείτε στα ρεπορτάζ του κάθε πρωταθλήµατος. Το… τρελό καλαντάρι της FIFA υποχρεώνει τους συλλόγους να αφήσουν σχεδόν κάθε µήνα ελεύθερους τους καλύτερους παίκτες.

Και όπως φαίνεται, δεν υπάρχει καµία διάθεση να µειωθούν οι υποχρεώσεις των εθνικών οµάδων. Μετά την έµπνευσή της UEFA να αυξήσει τις οµάδες της τελικής φάσης του Euro 2016 σε 24, στη FIFA ετοιµάζουν την νέα… επανάσταση µε τις οµάδες της τελικής φάσης Μουντιάλ να φθάνουν στις 48!

Οι σύλλογοι αντιδρούν µε τα δικά τους όπλα, οι µάνατζερ χαµογελούν. Μεγαλύτερα ρόστερ, περισσότερες µετεγγραφές και τζίρος µε FIFA και UEFA να µοιράζονται τα ποσοστά. Πρώτα οι σύλλογοι πέτυχαν τις τρεις αλλαγές στη διάρκεια του αγώνα, ενώ στη συνέχεια και την τέταρτη αλλαγή στην παράταση. Στο τέλος θα ζητήσουν να ακυρωθεί η παράταση σε διπλούς αγώνες και να µειωθούν οι οµάδες στα τοπικά πρωταθλήµατα. Ο νόµος περί επαγγελµατικού αθλητισµού υψηλού επιπέδου τείνει να διορθωθεί µε µεταµεσονύκτιες τροπολογίες. Μέχρι και το… άσπλαχνο επαγγελµατικό µπάσκετ των Αµερικανών προσφέρει στους παίκτες τέσσερις µήνες ξεκούρασης.

Στην περυσινή περίοδο ο Λεµπρόν Τζέιµς αγωνίστηκε σε 86 µατς και συνολικά 3337 λεπτά, ενώ ο Μέσι έπαιξε µπάλα για 6457 λεπτά, µοιρασµένα σε 73 αγώνες. Ενας αγώνας κάθε µέρα συν τα ταξίδια. Οι µπίζνες ξεπερνούν κάθε λογική. Παίκτες και οµάδες παίζουν µε απώτερο σκοπό το κέρδος. FIFA και UEFA χρύσωσαν το χάπι µε την αποζηµίωση (το πρόγραµµα άρχισε στις 8 Ιουνίου 2012), αλλά µόνο σε περίπτωση που η απουσία των τραυµατιών έχει διάρκεια άνω των 28 ηµερών.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (ΜΕ… ΓΚΟΛ)

ΚΥΡ. (13.30) 800 ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ – ΑΤΑΛΑΝΤΑ OV 3,5 (3,15)
ΚΥΡ. (16.00) 830 ΑΪΚ – ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ OV 3,5 (2,70)
ΚΥΡ. (19.00) 881 ΜΟΛΝΤΕ – ΣΟΓΚΝΤΑΛ OV 3,5 (2,45)

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (ΜΕ ΔΥΝΑΤΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ)

ΚΥΡ. (15.30) 816 ΓΑΝΔΗ – ΖΟΥΛΤΕ Β. 2 (4,75)
ΚΥΡ. (18.30) 874 ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ – ΧΕΛΣ/ΜΠΟΡΓΚ 2 (5,00)
ΚΥΡ. (19.00) 882 ΜΠΡΑΝ – ΛΙΛΕΣΤΡΟΜ 2 (5,00)

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.