Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Τριάδα» με… κολόνα την Χάβρη!

«Τριάδα» με… κολόνα την Χάβρη!

ballΑμφίρροπες «μάχες» περιλαμβάνει το σημερινό κουπόνι, με παιχνίδια κυρίως από τις «μικρές» κατηγορίες Γαλλίας, Ολλανδίας, Γερμανίας και Αυστρίας.

Στη Β’ Ολλανδίας, εξελίξεις είχαμε στην Καμπούρ. Απολύθηκε ο τεχνικός Ρομπ Μάας και θα πορευτεί με υπηρεσιακό δίδυμο στο εντός έδρας ματς με την Ος. Για το ίδιο πρωτάθλημα το ματς Ντε Γκράαφσαπ – Χέλμοντ θα διεξαχθεί χωρίς θεατές.

Στη Μονπελιέ (φιλοξενείται από τη Μονακό) τραυματίστηκε ο πρώτος σκόρερ Νινγκά (5 γκολ σε 9 αγωνιστικές) και θα μείνει εκτός για 6 μήνες!

Σημαντικές επιστροφές «μετράει» η Βαλενσιέν, ενόψει του εκτός έδρας ματς με την Τουρ. Εξέτισαν ο επιθετικός Ντα Κόστα (5 γκολ) και ο στόπερ Αλοέ.

Με νέο προπονητή η Μποαβίστα (παίζει εκτός με τη Μαρίτιμο). Τα ηνία ανέλαβε ο Μιγκέλ Λεάλ μετά την αποχώρηση του Σάντσες.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

Η Γκεντσλέρ ήταν αρκετά καλή κόντρα στη Γαλατά, παρά την ήττα με 1-0 κι έχει ευνοϊκή παράδοση στην έδρα της Ρίζερσπορ (4-1-1 στα 6 τελευταία).

Εξαιρετική ήταν η Χάβρη (Β’ Γαλλίας) στο ντεμπούτο του τεχνικού Τανσό, κέρδισε εκτός έδρας με 3-1 την Κλερμόν, φτάνοντας τις 3 σερί νίκες στο πρωτάθλημα. Αποκαρδιωτική μακριά από το κοινό της η Αζαξιό, μετρά επίδοση 1-13-17 στα 31 τελευταία (μαζί με τα περσινά).

Αλλαγή τεχνικού στην Καμπούρ, η οποία μπορεί να ξεσπάσει στη χειρότερη άμυνα της Β’ Ολλανδίας, αυτή της Ος (28 γκολ παθητικό).

1324 ΡΙΣΕΣΠΟΡ – ΓΚΕΝΤΣΛΕΡ 2 (2,05)
1347 ΧΑΒΡΗ – ΑΖΑΞΙΟ 1 (1,80)
1353 ΚΑΜΠΟΥΡ – ΟΣ OVER 3,5 (1,78)

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.