Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Δυάδα» ρίσκου από την Αργεντινή…

«Δυάδα» ρίσκου από την Αργεντινή…

ARGENTINA FLAG lΞΗΜΕΡΩΜΑΤΑ Σαββάτου (στην 01.00) η ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ υποδέχεται την ΟΛΙΜΠΟ. Η γηπεδούχος έχει μεγάλη ατυχία, αδικείται από τη βαθμολογική της θέση, σχεδόν σε όλα τα φετινά ματς είχε… δοκάρια!

Το ίδιο έγινε και στο «Μπομπονέρα», στην ήττα με 2-0 από την Μπόκα. Η φιλοξενούμενη που βγάζει αδυναμίες εκτός έδρας, δέχθηκε τέσσερα γκολ από την Τίγκρε και το κλίμα βάρυνε στα αποδυτήρια. Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα της… ανταμοιβής για τη Σαρμιέντο, ο «άσος» πληρώνει με 2,35 στον κωδικό 1376.

Μάλιστα στην Ολίμπο ο τεχνικός Κριστιάν Ντίας βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Μετά την ήττα από την Τίγκρε τα… έβαλε με τους δημοσιογράφους, έδειξε πολύ εκνευρισμένος στη συνέντευξη Τύπου, όλα αυτά «φωτογραφίζουν» το κλίμα στα αποδυτήρια, δεν είναι ιδανικό.

Στη Σαρμιέντο ο τεχνικός Σούρερ… φρόντισε να φτιάξει την… ατμόσφαιρα πριν από το ματς «φωνάζοντας» για τη διαιτησία στο «Μπομπονέρα», πράγματι δεν δόθηκε ένα πέναλτι στη Σαρμιέντο, η οποία κατά κοινή ομολογία μέχρι στιγμής δεν τυγχάνει καλής αντιμετώπισης από τους διαιτητές…

Στο Τάγιερες – Ντεφένσα η επιλογή μας είναι το Over. Σε εξαιρετική απόδοση, στο «2,30»! Είναι από τα ματς που αξίζει να ρισκάρεις στα πολλά γκολ, ελπίζοντας ότι μία από τις δύο θα σκοράρει γρήγορα και θα ανοίξει το παιχνίδι. Η Τάγιερες από αυτά τα παιχνίδια περιμένει να πάρει τους απαραίτητους βαθμούς για να σωθεί.

Ηδη σε δύο ματς με ομάδες που θεωρούνται στα… μέτρα της έκανε Over. Εχασε εκτός 2-1 από την Αλντοσίβι και στο… καπάκι κέρδισε 3-1 εκτός τη Σαν Μαρτίν. Παρακολουθώντας «καρέ – καρέ» τα ματς της Τάγιερες, είδαμε, δηλαδή, ότι με Ρασίνγκ, Ρίβερ και Μπάνφιλντ τα αντιμετώπισε επιφυλακτικά, ενώ με τις ομάδες που προαναφέραμε πήρε περισσότερα ρίσκα.

Το ίδιο αναμένεται να κάνει και με την Ντεφένσα, η οποία δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις: Παίζει παντού επιθετικά, για τη νίκη. Εως τώρα, βέβαια, «μετράει» μόλις 1 Over (το εντός έδρας 3-3 με τη Ρίβερ), αλλά σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια της, η μπάλα… έτρεχε πάνω – κάτω με ευκαιρίες εκατέρωθεν. Επαναλαμβάνουμε: Ποντάρουμε στο Over με ρίσκο, ελπίζοντας σε ένα «γρήγορο γκολ», είτε από τη μία πλευρά, είτε από την άλλη.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (01.00) 1376 ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ – ΟΛΙΜΠΟ 1 (2,25)
ΣΑΒ. (03.15) 1379 ΤΑΓΙΕΡΕΣ – ΝΤΕΦΕΝΣΑ OVER (2,30)

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

 

«ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο»: Το κορυφαίο ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ κυκλοφορεί κάθε Τρίτη και Παρασκευή (ΜΟΝΟ ΜΕ 1 euro)!!!

cover-4

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.