Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Αργεντινή: Ρίσκο, ρίσκο και… πάλι ρίσκο!

Αργεντινή: Ρίσκο, ρίσκο και… πάλι ρίσκο!

riverΔεν θα… κουράσουμε με «πολυσέλιδες» αναλύσεις για τα σημερινά ματς στην Αργεντινή. Απλά θα «στηρίξουμε» τις επιλογές μας με… «δύο λόγια» για κάθε ματς.

Να έχουμε, πάντα, υπόψη μας ότι στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα οι ψαλίδα που χωρίζει τις ομάδες έχει… μικρύνει, τα περισσότερα παιχνίδια κρίνονται στα σημεία και δεν… ΥΠΑΡΧΟΥΝ φαβορί του «1,70», του «1,50» και του «1,40». Ενα χαρακτηριστικό παράδειγμα: Η Μπόκα (η Μπόκα, όχι η… Ολίμπο) έχει να κερδίσει εκτός έδρας από τις 18 Φεβρουαρίου 2016. Αυτά!

Λοιπόν, στο ΚΙΛΜΕΣ – ΛΑΝΟΥΣ: Στο τελευταίο ματς η φιλοξενούμενη κέρδισε 3-0 (εντός) τη Γοδόι, έδειξε τα «καλά στοιχεία» της, έχει ανεβασμένη ψυχολογία. Παίζουμε το «2» επειδή υπερτερεί σε ποιότητα της Κίλμες (η οποία, όμως, είναι μαχαητική).

Στο ΓΟΔΟΪ ΚΡΟΥΖ – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ: Εντείνεται η φημολογία στην Αργεντινή ότι ο τεχνικός των γηπεδούχος Μέντες δεν έχει καλές σχέσεις με τους παίκτες, η Μπελγράνο αποδίδει καλύτερα εκτός, παρά εντός. «Διπλό».

και… ΡΙΒΕΡ ΠΛΕΪΤ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ: Καταρχάς διαφωνούμε με την απόδοση του «άσου» (στο… 1,33)! Η Ραφαέλα παίζει καλή μπάλα. Εχουμε τονίσει πολλές φορές ότι η θέση της στην «ειδική βαθμολογία υποβιβασμού» δεν της… επιτρέπει να παίζει συντηρητικά, θέλει μόνο νίκες για να ξεφύγει τον… κίνδυνο. Προσοχή: Τα πήγε καλά στο εκτός έδρας ματς με τη Σαν Λορέντζο (έχασε 2-1, στο β’ μέρος ήταν καλύτερη!) και στο… καπάκι κέρδισε εντός τη Ρασίνγκ (3-2). Μπορεί να σκοράρει στο «Μονουμεντάλ», παίζουμε το Goal – Goal.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΣΑΒ. (20.00) 1522 ΚΙΛΜΕΣ – ΛΑΝΟΥΣ 2 (1,80)
ΣΑΒ. (21.15) 1536 ΓΟΔΟΪ ΚΡ. – ΜΠΕΛΓΡΑΝΟ 2 (2,95)
ΚΥΡ. (02.00) 1553 ΡΙΒΕΡ ΠΛ. – ΑΤΛ. ΡΑΦΑΕΛΑ G/G (1,88)

Επιμέλεια: Ηλίας Ζυματούρας

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.