Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Οι καιροί… αλλάζουν!

Οι καιροί… αλλάζουν!

england-soccer-teamΜε αφορµή τα όσα συµβαίνουν τις τελευταίες ηµέρες σε Τσάµπιονσιπ και Α’ Αγγλίας, ο «λέων» έπιασε… ψιλοκουβέντα µε τον Σταύρο Κολίλα, ξετυλίγοντας το «κουβάρι των αναµνήσεων».

Το οτι οι καιροί αλλάζουν, δεν είναι µόνο τραγούδι του (προσφάτως τιµηµένου µε Νόµπελ) Μποµπ Ντίλαν, αλλά και το συµπέρασµα της συζήτησης µε τον Σταύρο.

Η ευκολία µε την οποία έρχονται και φεύγουν προπονητές είναι ξένη µε την αγγλική κουλτούρα. Μόνο που η κουλτούρα είναι κάτι που διαρκώς διαµορφώνεται και η λέξη «αγγλική» τελεί υπό αίρεση.

Η «εισβολή» Αµερικανών, Κινέζων, Μαλαισιανών, Αράβων και κάθε άλλης εθνικότητας επιχειρηµατιών στο αγγλικό ποδόσφαιρο, κατήργησε την επί δεκαετίες «πίστωση χρόνου» που είχαν οι προπονητές στην Αγγλία.

Οι νέοι ιδιοκτήτες επενδύουν χρήµατα και θέλουν αποτελέσµατα, χωρίς να δίνουν µεγάλα χρονικά περιθώρια στους τεχνικούς, ενώ οι νέες πρακτικές συµπαρασύρουν τα κλαµπ που ακόµα ανήκουν σε Αγγλους επιχειρηµατίες.

Ο Βάλτερ Τζένγκα απολύθηκε από τη Γουλβς και ο Γκάρι Κάλντγουελ από τη Γουίγκαν, «τέλος» ο Καρλ Ρόµπινσον από την ΜΚ Ντονς, στη Σριούσµπερι πήγε ο Πολ Χαρστ, που έφυγε από την Γκρίµσµπι. Ολα αυτά τις τελευταίες µέρες και έπεται συνέχεια…
ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ

ΚΥΡ. (14.00) 808 ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ – ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ 2 (2,40)
ΔΕΥ. (22.00) 2402 ΣΤΟΟΥΚ – ΣΟΥΟΝΣΙ 1 (1,85)

Επιμέλεια: Αντώνης Λιάσκος

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.