Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Τρεις «πονηρές» επιλογές…

Τρεις «πονηρές» επιλογές…

Η ΣΕΝΤ ΤΖΟΝΣΤΟΝ είναι ομάδα για εκτός έδρας…. αποστολές στην Πρέμιερ Σκωτίας. «Τρέχει» αήττητο σερί 2-4-0 μακριά από το γήπεδό της μετρώντας 3 συνεχόμενες ισοπαλίες κόντρα στις «δυνατές» Χαρτς, Αμπερντίν και Ρέιντζερς.

Μάλιστα, κάλλιστα στο «στρατόπεδο» της θα μπορούσαν να νοιώθουν αδικημένοι από τα τελικά αποτελέσματα των παραπάνω αγώνων, αφού (βάσει εμφάνισης) άξιζαν το… κάτι παραπάνω. Στην έδρα της θεωρητικά πιο «αδύναμης» ΚΙΛΜΑΡΝΟΚ η Σεντ Τζόνστον έχει το προβάδισμα για να πανηγυρίσει μία ακόμη εκτός έδρας νίκη και να βρεθεί ακόμη πιο κοντά στην πρώτη «τετράδα».

Εξάλλου, στοχεύει και φέτος στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού «εισιτηρίου». Το «διπλό» έχει απόδοση 2,05 (στον κωδικό 2044, την Παρασκευή, στις 21.45).

«ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ» στη Β’ Ιταλίας. Το ματς ΠΙΖΑ – ΣΠΕΤΣΙΑ έχει φαβορί, κατά τη γνώμη μας είναι η φιλοξενούμενη.

Και αυτό διότι η Πίζα, που διαθέτει «μικρό» ρόστερ, «μετράει» πολλά αγωνιστικά προβλήματα. Θα της λείψουν βασικά στελέχη της ενδεκάδας (σ.σ. ρεπορτάζ στη σελίδα 28 του περιοδικού), ενώ στα 6 τελευταία παιχνίδια έδειξε «χτυπητές» αδυναμίες στην επίθεση, είναι χαρακτηριστικό ότι πέτυχε μόλις ένα γκολ.

Από την άλλη η Σπέτσια, «κατεβαίνει» με ανεβασμένο ηθικό, στο τελευταίο ματς κέρδισε με ανατροπή την Περούτζια, η νίκη της συνοδεύτηκε από πειστική εμφάνιση, μάλιστα άξιζε να πετύχει περισσότερα γκολ. Τη δεδομένη χρονική στιγμή όλα είναι… υπέρ της και «παίζουμε» τη νίκη της στην Πίζα, το «διπλό» έχει απόδοση 2,15 (στον κωδικό 2057, το Σάββατο στις 13.30).

ΠΑΜΕ στην Β’ κατηγορία της Αγγλίας. «Βλέπουμε»… λάθος στις αποδόσεις της αναμέτρησης ΤΣΕΛΤΕΝΑΜ – ΜΠΑΡΝΕΤ. Χωρίς άγχος η φιλοξενούμενη, αποδεικνύεται «σκληρό καρύδι» στα εκτός έδρας παιχνίδια, τρέχει αήττητο σερί (στις… εξόδους της) 3-2-0.

Αντίθετα η γηπεδούχος «βγάζει» άγχος μπροστά στο κοινό της, εκεί ηττήθηκαν στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια, με 3-0 από την Κόλτσεστερ και 3-1 από την Εξετερ, ενώ σημειώνουμε ότι δέχθηκαν γκολ και στα 6 τελευταία ματς, ανεξαρτήτως έδρας (συνολικά 13). Ποντάρουμε στο «διπλό» με απόδοση 3,15 (στον κωδικό 2168, τη Δευτέρα στις 17.00).

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.