Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Το κορυφαίο στοιχηματικό έντυπο ΜΟΝΟ με 1 ευρώ!

Το κορυφαίο στοιχηματικό έντυπο ΜΟΝΟ με 1 ευρώ!

cover-1-1Κύπελλο με φαβορί! Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» κυκλοφορούν την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου και προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Tελευταίο σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου και από το κουπόνι που κρατάμε στα χέρια μας «απουσιάζει» η αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, επειδή διεξάγεται η φάση των «32» του αρχαιότερου ποδοσφαιρικού θεσμού, του Κυπέλλου Αγγλίας.

Οι πολυνίκεις του θεσμού, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Αρσεναλ (12 τρόπαια έκαστη) αντιμετωπίζουν τις Γουίγκαν και Σαουθάμπτον αντίστοιχα, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν θεωρητικά πιο δύσκολο έργο, καθώς καλούνται να πάρουν την πρόκριση μακριά από το γήπεδό τους.

Να θυμίσουμε ότι μεσοβδόμαδα, Σαουθάμπτον και Γιουνάιτεντ πέρασαν στον τελικό του Λιγκ Καπ.

Μάλιστα, οι «Αγιοι» απέκλεισαν τη Λίβερπουλ με 2 νίκες και τώρα οι «κόκκινοι» νιώθουν έντονη πίεση. Το Κύπελλο τους ενδιαφέρει, παραδοσιακά, και στο εντός έδρας ματς με τη Γουλβς είναι το ακλόνητο φαβορί για την πρόκριση.

Στο Λονδίνο και δη στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας δοκιμάζεται η Μάντσεστερ Σίτι, ενώ η Τότεναμ έχει -θεωρητικά- το ευκολότερο έργο όλων, καθώς υποδέχεται τη Γουίκομ, ομάδα που δίνει το «παρών» στη Β’ Αγγλίας.

Στα… δικά μας, την ελληνική Σούπερ Λίγκα, το πιο εμπορικό ματς διεξάγεται στα Πηγάδια, όπου η Ξάνθη υποδέχεται την ΑΕΚ.

Η έλευση του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της Ενωσης συνοδεύτηκε από δύο νίκες (επί του Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και στη Λιβαδειά για το Κύπελλο), το ηθικό είναι ανεβασμένο και μένει να δούμε αν οι Ακρίτες, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη τριάδα, μπορούν να ορθώσουν ανυπέρβλητο εμπόδιο.

Ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός παίζει στη Βέροια, ο 2ος Πανιώνιος στην Τρίπολη, ενώ ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Λεβαδειακό και ο ΠΑΟΚ παίζει στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό.

Ντέρμπι που μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα στην κορυφή διεξάγεται στην Α’ Γαλλίας. Η Μονακό προέρχεται από 3 σερί νίκες και «οδηγεί την κούρσα», αλλά τώρα παίζει στην πρωτεύουσα, απέναντι στην πρωταθλήτρια Παρί Σεν Ζερμέν. Αν η… παρέα του Εντινσον Καβάνι πάρει τη νίκη, θα «πιάσει» τους Μονεγάσκους στη βαθμολογία, ενώ η 2η Νις καιροφυλακτεί και αν νικήσει την Γκινγκάμπ, μπορεί να… νοικιάσει εκείνη το… ρετιρέ.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

——- Οι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο», το κορυφαίο στοιχηματικό έντυπο, ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ κάθε Τρίτη και Παρασκευή ΜΟΝΟ ΜΕ 1 ΕΥΡΩ!!!

 

patagos

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.