Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Δυνατά», καλοπληρωμένα και ισοπαλίες!

«Δυνατά», καλοπληρωμένα και ισοπαλίες!

problepseisΜε δύο μεγάλα ντέρμπι (Τσέλσι- Αρσεναλ και Γιουβέντους – Ιντερ), αλλά και πολλές αναμετρήσεις με σπουδαίο βαθμολογικό ενδιαφέρον συνεχίζονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Η Τσέλσι έχει δημιουργήσει μία μίνι- παράδοση στο Λονδρέζικο ντέρμπι κόντρα στην Αρσεναλ με 4 σερί νίκες. Τέσσερα διαδοχικά 2-3 γκολ η Τσέλσι, 4 σερί over ομάδα του Βενγκέρ που δεν θα έχει στην διάθεση του Τζάκα, Καθόρλα και Ράμσει. Σημαντική προσθήκη για την Σαουθάμπτον η απόκτηση του Γκαμπιαντίνι από τη Νάπολι, έναντι 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Στην Ιταλία η πρωτοπόρος Γιουβέντους υποδέχεται στο γειτονικό ντέρμπι την Ιντερ.«Λειψή» είναι η 23η αγωνιστική επειδή το Ρόμα – Φιορεντίνα έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη (21.45). Αμφότερες είχαν υποχρεώσεις την Τετάρτη (η Φιορεντίνα με την Πεσκάρα για το πρωτάθλημα και η Ρόμα με την Τσεζένα για το Κύπελλο).

Πόρτο – Σπόρτινγκ το μεγάλο ματς στην Πορτογαλία. Αμφότερες βρίσκονται στο κυνήγι της Μπενφίκα στην μάχη του τίτλου. Στην φιλοξενούμενη θα λείψει ο μέσος Γουίλιαμ Καρβάλιο που είναι τιμωρημένος. Πήρε πίσω από τη Μορεϊρένσε δύο σημαντικούς (νεαρούς) παίκτες, τον Φρανσίσκο Ζεράλδες και τον Ντανιέλ Ποντένσε, που είναι υπολογίσιμοι για το ντέρμπι με την Πόρτο.

Ντέρμπι κυπέλλου στην Πόλη με την Μπεσίκτας να υποδέχεται τη Φενέρ. Στην τελευταία υπήρχε φημολογία περί απόλυσης του Αντβοκάτ μετά την βαριά ήττα στο πρωτάθλημα από την Καισερισπόρ, αλλά η διοίκηση προχώρησε σε διάψευση.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα στάνταρ)

1040 ΜΙΛΑΝ – ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ 1   (1,50)
1125 ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡ. – ΝΤΑΡΜΣΤΑΝΤ 1   (1,50)
1143 ΛΕΒΑΝΤΕ – ΤΑΡΑΓΟΝΑ 1   (1,50)

Η Μίλαν έχει μόλις 1 νίκη στα 6 τελευταία, με συνέπεια να πέσει 7η. Στόχος η επιστροφή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, «άνετη» η Σαμπντόρια και αδύναμη μακριά από τη Γένοβα (1-3-7). Στη Γερμανία, η Αϊντραχτ «φιγουράρει» στη 3η θέση, ούσα αήττητη εντός (5-3-0). Μόλις 1 βαθμό έχει αποσπάσει στα 10 πρόσφατα η ουραγός Ντάρμσταντ. Στην Β’ Ισπανίας, η πρωτοπόρος Λεβάντε (9-2-0 εντός) πορεύεται 6 νίκες στα 7 τελευταία, έχει τον πρώτο λόγο με την ουραγό Ταραγόνα.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Τα καλοπληρωμένα)

781 ΧΕΡΤΑ – ΙΝΓΚΟΛΣΤΑΝΤ 1  (1,85)
948 ΝΑΪΜΕΓΚΕΝ – ΓΚΟΟΥ ΑΧΕΝΤ 1   (1,80)
952 ΣΠ. ΧΙΧΟΝ – ΑΛΑΒΕΣ 1   (2,15)

Η Χέρτα παραμένει σε θέση που οδηγεί στην Ευρώπη, παρά τις 4 ήττες στα 5 τελευταία. Πανίσχυρη μπροστά στο κοινό της (7-0-1), έχει την ευκαιρία να επανέλθει στις επιτυχίες κόντρα στην Ινγκολσταντ, που βρίσκεται στη ζώνη υποβιβασμού. Στην Ολλανδία, η Ναϊμέγκεν «μετρά» 3 διαδοχικές νίκες εντός, απογοητεύει εκτός (0-3-7) η ουραγός Γκόου Αχέντ. Στην Ισπανία, η Σπόρτινγκ Χιχόν «καίγεται» για βαθμούς στην «μάχη» για την παραμονή, η Αλαβές έχει στραμμένη την προσοχή στα ημιτελικά Κυπέλλου.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ (Φουλ του Χ)

968 ΜΠΟΡΝΤΟ – ΡΕΝ Χ (3,10)
1087 ΕΜΠΟΛΙ – ΤΟΡΙΝΟ Χ (2,95)
1194 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΥΩΝ Χ (3,15)

Στη Γαλλία, η Μπορντό έχει 2 ισοπαλίες στα 4 τελευταία, 3 η Ρεν στο ίδιο χρονικό διάστημα, ενώ τις δύο ομάδες χωρίζουν μόλις 2 βαθμοί. Ντέρμπι «μίσους» το Σεντ Ετιέν – Λυών, οι φιλοξενούμενοι είναι ποιοτικά ανώτεροι, αλλά η έδρα αναμένεται να παίξει ρόλο. Αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο να μην αναδειχθεί νικητής. Στην Ιταλία, η Εμπολι βρίσκεται στο «+8» από την «ουρά», δεν την «χαλάει» ο βαθμός με την Τορίνο, που δύσκολα θα προλάβει Ευρώπη.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.