Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > Με 1 ευρώ δεν πας πουθενά, με τις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ…

Με 1 ευρώ δεν πας πουθενά, με τις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ…

problepseisΟι «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ στο περίπτερο» κυκλοφορούν την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου και προσφέρουν όλη την ειδησεογραφία και τα στατιστικά για τα παιχνίδια του κουπονιού!

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται η δράση στην αγγλική Πρέμιερ Λιγκ. Η εμβόλιμη αγωνιστική δεν άλλαξε το σκηνικό στην κορυφή, καθώς οι ομάδες της πρώτης τετράδας έμειναν δίχως νίκη, κάτι που ευνόησε την Τσέλσι.

Οι «μπλε» του Αντόνιο Κόντε πήραν το 1-1 από τη Λίβερπουλ στο «Ανφιλντ» και παρέμειναν στο «+9» από τις Αρσεναλ και Τότεναμ που βρίσκονται στη 2η θέση. Ο τίτλος πηγαίνει ολοταχώς προς το «Στάμφορντ Μπριτζ», αν και η Τσέλσι έχει εκ νέου δύσκολη αποστολή, καθώς υποδέχεται την Αρσεναλ, σε ένα κλασικό λονδρέζικο ντέρμπι. Αν οι γηπεδούχοι επικρατήσουν, τότε θα αυξήσουν ακόμη περισσότερο τις πιθανότητες να διαδεχθούν τη Λέστερ στον «θρόνο».

Η Λίβερπουλ δοκιμάζεται στην έδρα της σκληροτράχηλης Χαλ, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται τη Σουόνσι. Το θεωρητικά ευκολότερο έργο έχει η Τότεναμ, η οποία φιλοξενεί τη Μίντλεσμπρο.

Στα… δικά μας, την ελληνική Σούπερ Λίγκα, ο πρωτοπόρος Ολυμπιακός υποδέχεται τον εκ των ουραγών Ηρακλή και δύσκολα θα αντιμετωπίσει προβλήματα, ενώ ο ανεβασμένος ΠΑΟΚ (τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα) έπιασε τη 2η θέση και περιμένει από θέση ισχύος τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα. Ο Παναθηναϊκός έπεσε στην 5η θέση κι έχει δύσκολη αποστολή μπροστά του, καθώς φιλοξενείται από τον πάντα υπολογίσιμο ΠΑΣ Γιάννινα. Η ΑΕΚ, η οποία εντυπωσίασε στο 6-0 επί του Λεβαδειακού για το Κύπελλο, περιμένει τη Βέροια στο ΟΑΚΑ, ενώ ο Πανιώνιος υποδέχεται την Ξάνθη, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται μαζί με τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση.

problepseis-2

Σούπερ ντέρμπι έχουμε στην Α’ Ιταλίας, για την 23η αγωνιστική με τη Γιουβέντους να υποδέχεται την Ιντερ. Οι γηπεδούχοι εντυπωσιάζουν εντός έδρας (11-0-0), αλλά οι φιλοξενούμενοι προέρχονται από 7 σερί νίκες στο πρωτάθλημα και δείχνουν ικανοί να «βάλουν δύσκολα» στους πρωταθλητές του Μαξ Αλέγκρι.
Στην Α’ Ισπανίας, η πρωτοπόρος Ρεάλ Μαδρίτης ταξιδεύει στο Βίγκο για να αντιμετωπίσει τη Θέλτα. Στο ίδιο γήπεδο, προ δεκαημέρου, η «βασίλισσα» έμεινε στο 2-2 και αποκλείστηκε από τα ημιτελικά του Κυπέλλου, αλλά κάθε ματς είναι διαφορετικό. Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται 4 βαθμούς πίσω από τους Μαδριλένους και στο εντός έδρας ματς με την Μπιλμπάο δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.
Στη γερμανική Μπουντεσλίγκα, η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, η Λειψία, δοκιμάζεται στην έδρα της Ντόρτμουντ και το εντυπωσιακό είναι ότι ακόμη και να χάσει, θα έχει 8 βαθμούς περισσότερους από την… παρέα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Καλή ανάγνωση και καλά κέρδη!

ΣΤΙΣ «ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ» διαβάζετε…

Σταύρο Κολίλα με τη στήλη «Είναι πολλά τα λεφτά Σταύρο»…

Δαυίδ Αμανατίδη με τη στήλη «Ολα είναι στοίχημα»

Μιχάλη Βραζιλιάνο με τη στήλη «Το Καρντάσι»

Ηλία Ζυματούρα με τη στήλη «Κόψε – Ράψε»

Σταύρο Παπουτσόπουλο με τη στήλη «Επί του πιεστηρίου»

ΠΟΝΗΡΟ

ΛΟΓΙΚΟ

ΦΑΝΤΑΣΜΑ

ΒΕΤΕΡΑΝΟ

ΛΟΧΑΓΟ

ΚΑΙ Ο… ΧΙΩΤΗΣ (ΜΕ «καλοπληρωμένα» Over)

και μην ξεχνάτε: Με ένα ευρώ δεν… πας πουθενά, με τις ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ πας ΤΑΜΕΙΟ

problepseis-3

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.