Είστε εδώ : Αρχική > Ο Σημαδεμένος > «Δελεαστικές» αποδόσεις…

«Δελεαστικές» αποδόσεις…

cover-1-3Συνεχίζονται τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με το μυαλό των μεγάλων ομάδων να είναι σε Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ που ξαναρχίζουν την εβδομάδα που έρχεται.

Στην έδρα της Οσασούνα, όπου δεν κέρδισε στις δύο τελευταίες επισκέψεις, δοκιμάζεται η Ρεάλ Μαδρίτης. Τιμωρημένος ο Κρόος,εκτός ο Μπέιλ, αναμένεται να επιστρέψουν οι Μαρσέλο, Μόντριτς και Καρβαχάλ. Δύο βαθμούς πίσω από την Ρεάλ, αλλά με δύο αγώνες περισσότερους η Μπαρτσελόνα, επισκέπτεται την έδρα της Αλαβές.

Στην Αγγλία η Λίβερπουλ βρίσκεται σε άσχημο φεγγάρι υποδέχεται την Τότεναμ. Η ομάδα του Κλοπ έχει πέντε αγωνιστικές χωρίς νίκη (3 ισοπαλίες και 2 ήττες, ενώ παράλληλα αποκλείστηκε σε Κύπελλο και Λιγκ Καπ). Η πρωτοπόρος και προερχόμενη από 4 σερί νίκες Τσέλσι, έχει αμφίβολο τον Αζαρ ενόψει του εκτός έδρας αγώνα με την Μπέρνλι.

Στην Γαλλία η Μονακό (γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του αγώνα της Παρί χθες με την Μπορντό), υποδέχεται τη Μετς με τον αέρα των 3 βαθμών που χωρίζει τις δύο ομάδες. Ενισχυμένη με τους Κοζιελό και Σαρ η Νις δοκιμάζεται στην έδρα της Ρεν.

«Σοκ» στη Λεβερκούζεν, καθώς μέχρι το τέλος της σεζόν δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του Τσαλχάνογλου (μ. 15/6). Η ΦΙΦΑ τον τιμώρησε με 4 μήνες για παράβαση συμβολαίου, απόφαση την οποία επικύρωσε το CAS.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Τα στάνταρ

1769 ΑΘΛ. ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ 1 (1,55)
1839 ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ – ΣΑΝΤΧΑΟΥΖΕΝ 1  (1,55)
1136 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1 (1,35)

Πανίσχυρη εντός έδρας η Μπιλμπάο στην Ισπανία (7-3-1), παλεύει για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο, η Λα Κορούνια δεν έχει νίκη ακόμη εκτός έδρας (0-5-6). Στη Β’ Γερμανίας, η Στουτγάρδη απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, το εντός έδρας παιχνίδι με τη Σαντχάουζεν αποτελεί ευκαιρία να κάνει ακόμη ένα βήμα για την άνοδο. Ο Παναθηναϊκός είναι πολύ δυνατός μπροστά στο κοινό του (6-2-1), δεν έχει περιθώρια για απώλειες, αδύναμος μακριά από το Αγρίνιο (1-3-5) ο Παναιτωλικός.

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Τα καλοπληρωμένα

1608 ΟΣΜΑΝΛΙΣΠΟΡ – ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ 2 (3,30)
1770 ΕΣΤΟΡΙΛ – ΠΑΚΟΣ ΦΕΡΕΪΡΑ 1 (2,30)
1888 ΣΕΝΤ ΕΤΙΕΝ – ΛΟΡΙΑΝ 1  (1,85)

Οσμάνλισπορ και Τράμπζονσπορ ισοβαθμούν στην 6η θέση στο τουρκικό πρωτάθλημα. Η γηπεδούχος προέρχεται από 3 παιχνίδια χωρίς επιτυχία, ενώ η φιλοξενούμενη «μετρά» 3 διαδοχικές νίκες. Αξίζει η απόδοση στο «2». Η Εστορίλ παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού στην Πορτογαλία, τέτοιου είδους παιχνίδια πρέπει να τα παίρνει για να πετύχει τον στόχο της. Πανίσχυρη εντός έδρας η Σεντ Ετιέν (6-5-1) στη Γαλλία, απογοητεύει μακριά από το κοινό της η ουραγός Λοριάν (1-2-9).

ΠΟΝΤΑΡΙΣΜΑ – Φουλ του Χ

1764 ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΤΟΤΕΝΑΜ Χ (3,20)
1861 ΡΕΝ – ΝΙΣ Χ (3,00)
1943 ΜΠΟΑΒΙΣΤΑ – ΜΠΡΑΓΚΑ Χ (2,85)

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Τότεναμ ξεχωρίζει στην Πρέμιερ Λιγκ. Αμφότερες έχουν απομακρυνθεί από την πρωτοπόρο Τσέλσι, πρωταρχικός στόχος να μην ηττηθούν. Η Νις εντυπωσιάζει στη Γαλλία, παλεύει για τον τίτλο με τις Μονακό και Παρί, η αποστολή της όμως στην έδρα της Ρεν, «κρύβει» παγίδες. «Βαρύ» κλίμα στην Μπράγκα, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα. Η Μποαβίστα εντός έδρας μπορεί να τις προκαλέσει προβλήματα, ρισκάρουμε στο ενδεχόμενο να μην αναδειχθεί νικητής.

Επιμέλεια: Δαυίδ Αμανατίδης

Στείλτο :

Τα σχόλια στο συγκεκριμένο άρθρο είναι κλειστά.